Jump to content

Recommended Posts

Posted

Βέβαια ο γιατρός μου είπε να μην προκαταβάλω πριν φάω κάτι, αλλά εγώ προκαταβάλω πριν φάω κάτι.

Posted
23 minutes ago, Xplicit7 said:

Ο εμπνευστής της εικόνας πραγματικά κατσαπλιάς.

Και δεν έχω ιδέα για ποιο μιλάς. Εγώ εφαρμόζω τακτικές Πυθαγώρα, απλά κλέβω ό,τι βρω μπροστά μου

Posted
Just now, MiraDBZ said:

Άντε, γιατί έχουμε και Matrix 4 σύντομα.

Άντε γιατ

Δεν είναι έντομονο, είναι χαρακτηριστικό.

Posted
Just now, MiraDBZ said:

Δεν είναι έντομονο, είναι χαρακτηριστικό.

Δεν είναι ορθογραφικό, είναι τυπογραφικό.

Posted
Just now, MiraDBZ said:

Δεν είναι ορθογραφικό, είναι τυπογραφικό.

Επίσης υπολογισμένο.

Posted

Άκυρο τελικά. Δεν έχει κίνηση. Πάω να δω 6ο επεισόδιο 2ου κύκλου American Gods, έμφαση στο American.

Posted

Σε λίγο όμως, γιατί δεν μπορούμε να βλέπουμε πράγματα ταυτόχρονα σε αυτό το σπίτι, για κάποιον περίεργο λόγο.

Posted

Α και χθες είδα όνειρο ότι σήμερα πήγα να πάρω ντομάτες/πατάτες/μπανάνες/αγγούρι και κάτι άλλα οπωροκηπευτικά, αλλά τελικά σήμερα δεν θα πάω να τα πάρω αυτά, επείδη πόδια/σκάλες.

Posted

Θα μπορούσα απλά να φωνάξω τον γιατρό να με δει, αλλά μ'αρέσει να υποφέρω. Είμαι μαζόχας, όπως λέμε στην χώρα μου την Ζιμπάμπουε, στην οποία έχουμε Ζιμπαμπεμπουάνικα δολάρια.

Posted
Just now, MiraDBZ said:

Θα μπορούσα απλά να φωνάξω τον γιατρό να με δει, αλλά μ'αρέσει να υποφέρω. Είμαι μαζόχας, όπως λέμε στην χώρα μου την Ζιμπάμπουε, στην οποία έχουμε Ζιμπαμπεμπουάνικα δολάρια.

Πάντα μ'άρεσε να παίζω Monopoly με Ζιμπαμεμπουάνικα δολάρια και με φίλους.

Posted

https://en.wikipedia.org/wiki/Angel_investor

Ψηθείτε ρε μαλάκες. Απλά θέλουμε ένα αρχικό κεφαλαίο. Ουσιαστικά επενδύεις σε ανθρώπους που πιστεύεις λολ ποιος θα το πίστευε. Γουστάρω. Αλλά πρέπει να δουλέψω πρώτα, γαμώ τον καπιταλισμό.