PrestigeDOX Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Λιποθημουσαν ολοι απο την ζεστη , φαντασου τωρα να βλεπεις τον αλλον να πεφτει κατω στα καλα καθουμενα μου εχουν μεινει ψυχολογικα. Quote
Fortuna Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Γενικά, δεν ξέρω αν μας αντιμετώπιζαν όλους έτσι επειδή μας καυλάντιζαν όντας πουστόνεα ή αν ήταν όντως περιπτωσάρες. Quote
Fortuna Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Λιποθημουσαν ολοι απο την ζεστη , φαντασου τωρα να βλεπεις τον αλλον να πεφτει κατω στα καλα καθουμενα μου εχουν μεινει ψυχολογικα. Δε μου έτυχε κάτι τέτοιο ευτυχώς Quote
PrestigeDOX Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Δε μου έτυχε κάτι τέτοιο ευτυχώς Στα 10 μετρα ακουστηκε το κεφαλι του να κοπαναει κατω. Quote
Fortuna Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Βλέπεις που τελικά το κράνος χρησιμεύει σε κάτι; Quote
PrestigeDOX Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Βλέπεις που τελικά το κράνος χρησιμεύει σε κάτι; Πιο κρανος ρε το κεφαλι του ηταν Quote
PrestigeDOX Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 εχω και εγω φωτο με γυμνες τουριστριες στην παραλια αλλα δεν λεει να φαω ban ξανα. Quote
Recommended Posts