DrenepiaWorld Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 ti 8a gini se psaxnoume posi ora eixa paei na dwsw to penalti re na mi fwnazei o mauros Quote
victoria Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 eixa paei na dwsw to penalti re na mi fwnazei o mauros to gamato eklise - to popcorn eklise den mpeni edo kai 5 meres.. me ti 8a kimomaste twra? CLG stream kai 8a onireuomaste doublelift? me spectate 8a tin vgaloume? ti exeis na peis gia ola auta? Quote
DrenepiaWorld Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 to gamato eklise - to popcorn eklise den mpeni edo kai 5 meres.. me ti 8a kimomaste twra? CLG stream kai 8a onireuomaste doublelift? me spectate 8a tin vgaloume? ti exeis na peis gia ola auta? o tsipras ftaiei gia ola.. mas elege gia katargisi mnimoniwn kai twra... Quote
victoria Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 an mas klisi kai to lol pao stixima 8a gini xamos tin ali mera :D :d :d Quote
DrenepiaWorld Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 an mas klisi kai to lol pao stixima 8a gini xamos tin ali mera :D :D :D ama kleisei to LoL tha ginw xpeke in real life.. btw perisepse katholu tsipuro? ;p Quote
victoria Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 ama kleisei to LoL tha ginw xpeke in real life.. btw perisepse katholu tsipuro? ;p exei mini kana litro akoma, poli kalo to pinis kai to geuese to ftiaxni o papas se ena xorio edo pio kato pira 5 litra 35 euro... gg os twra :D :D :D Quote
DrenepiaWorld Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 exei mini kana litro akoma, poli kalo to pinis kai to geuese to ftiaxni o papas se ena xorio edo pio kato pira 5 litra 35 euro... gg os twra :D :D :D zwara ;d na su pw tipota allo exei o papas i mono tsipura? ;p Quote
victoria Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 zwara ;D na su pw tipota allo exei o papas i mono tsipura? ;p ksero go ti kanei, teliomenos papas eine panagies vrizi ka8e mera elate eklisia amartola plasmata leei .. na vgaloume kana merokamato Quote
DrenepiaWorld Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 ksero go ti kanei, teliomenos papas eine panagies vrizi ka8e mera elate eklisia amartola plasmata leei .. na vgaloume kana merokamato hahahah katalava ;p liwnei sta tsipura o papas k stn putsat ola Quote
victoria Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 akrivos ante efiga LOS pos to les auto. gn :) Quote
Katherine Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA CTRL 6 Quote
Recommended Posts