Xplicit7 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 o alos thuxtike epeidi kanei ta idia x00xa0xa00ax0a. tha vrw kamia photo sou apo kamia gay parelasi kai tha tin valw na gelame Μαζί με τον πατέρα σου θα είμαι οπότε να την κάνεις ένα edit. Quote
ExCaLiBuR® Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 Μαζί με τον πατέρα σου θα είμαι οπότε να την κάνεις ένα edit. nai opoios exei ti muga mugiazete filaraki Quote
Zakiel Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 AHAHAAHAH Η χαρά του πουτάνας γιού Νικολουδου.. χαχαχα Καπως ετσι ειναι κ ο πατερας σου πουτανας καρκινε αριστερε. Quote
Xplicit7 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 nai opoios exei ti muga mugiazete filaraki Αυτό αυτό επειδή δεν είμαι νεάντερνταλ σαν εσένα είμαι και γκέι. Πρόσεξε πάντως γιατί κάτι τέτοιες "αντράρες" σαν εσένα παρακαλάνε αδερφές να τους ξεσκίζουν τις κωλοτρυπίδες και παρακαλάνε για απόλυτη εχεμύθεια μη το μάθει η γυναίκα τους και τα παιδιά τους. Quote
Xplicit7 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 AHAHAAHAH Η χαρά του πουτάνας γιού Νικολουδου.. χαχαχα Καπως ετσι ειναι κ ο πατερας σου πουτανας καρκινε αριστερε. Συνέχισε τη μίζερη ζωούλα σου κακομοίρη και μην ασχολείσαι μαζί μου, μπαίνεις mxc μόνο για μένα. Quote
Fortuna Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Γούσταρα ένα flame war καλό τώρα, αλλά οι ατάκες σας είναι πιο χρησιμοποιημένες και από το μουνί των μανάδων σας, οπότε δεν αξίζει τον κόπο ;/ Quote
Xplicit7 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Γούσταρα ένα flame war καλό τώρα, αλλά οι ατάκες σας είναι πιο χρησιμοποιημένες και από το μουνί των μανάδων σας, οπότε δεν αξίζει τον κόπο ;/ Ε ναι ρε φίλε δεν έχουν γούστο, μήπως να κάνουμε πάλι thread "κυριλάτες βρισιές για να διαλέξετε"; Quote
Fortuna Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Ε ναι ρε φίλε δεν έχουν γούστο, μήπως να κάνουμε πάλι thread "κυριλάτες βρισιές για να διαλέξετε"; Να τις γράψει ο Βάζελος όμως που γνωρίζει από κτηνιατρική και μπορεί να συνεννοηθεί μαζί τους. Quote
WeirdSituation Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 αφού ωθούν έμεσα τον κόσμο στο να γίνει gay, όλοι το βλέπουν..σε λίγο θα ψάχνουμε straight άτομα Να τις γράψει ο Βάζελος όμως που γνωρίζει από κτηνιατρική και μπορεί να συνεννοηθεί μαζί τους. η στέρηση του έχει φάει τα σώψυχα, δεν υπάρχει γιατρειά για τέτοιο άτομο.. Quote
Recommended Posts