Jump to content

Recommended Posts

Posted

o alos thuxtike epeidi kanei ta idia

x00xa0xa00ax0a. tha vrw kamia photo sou apo kamia gay parelasi kai tha tin valw na gelame

Μαζί με τον πατέρα σου θα είμαι οπότε να την κάνεις ένα edit.

Posted

AHAHAAHAH Η χαρά του πουτάνας γιού Νικολουδου.. χαχαχα Καπως ετσι ειναι κ ο πατερας σου πουτανας καρκινε αριστερε.

Posted

nai opoios exei ti muga mugiazete filaraki

Αυτό αυτό επειδή δεν είμαι νεάντερνταλ σαν εσένα είμαι και γκέι. Πρόσεξε πάντως γιατί κάτι τέτοιες "αντράρες" σαν εσένα παρακαλάνε αδερφές να τους ξεσκίζουν τις κωλοτρυπίδες και παρακαλάνε για απόλυτη εχεμύθεια μη το μάθει η γυναίκα τους και τα παιδιά τους.

Posted

AHAHAAHAH Η χαρά του πουτάνας γιού Νικολουδου.. χαχαχα Καπως ετσι ειναι κ ο πατερας σου πουτανας καρκινε αριστερε.

Συνέχισε τη μίζερη ζωούλα σου κακομοίρη και μην ασχολείσαι μαζί μου, μπαίνεις mxc μόνο για μένα.

Posted

Γούσταρα ένα flame war καλό τώρα, αλλά οι ατάκες σας είναι πιο χρησιμοποιημένες και από το μουνί των μανάδων σας, οπότε δεν αξίζει τον κόπο ;/

Posted

Γούσταρα ένα flame war καλό τώρα, αλλά οι ατάκες σας είναι πιο χρησιμοποιημένες και από το μουνί των μανάδων σας, οπότε δεν αξίζει τον κόπο ;/

Ε ναι ρε φίλε δεν έχουν γούστο, μήπως να κάνουμε πάλι thread "κυριλάτες βρισιές για να διαλέξετε";

Posted

Ε ναι ρε φίλε δεν έχουν γούστο, μήπως να κάνουμε πάλι thread "κυριλάτες βρισιές για να διαλέξετε";

Να τις γράψει ο Βάζελος όμως που γνωρίζει από κτηνιατρική και μπορεί να συνεννοηθεί μαζί τους.

Posted

αφού ωθούν έμεσα τον κόσμο στο να γίνει gay, όλοι το βλέπουν..σε λίγο θα ψάχνουμε straight άτομα

Να τις γράψει ο Βάζελος όμως που γνωρίζει από κτηνιατρική και μπορεί να συνεννοηθεί μαζί τους.

η στέρηση του έχει φάει τα σώψυχα, δεν υπάρχει γιατρειά για τέτοιο άτομο..