roadwarrior Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=I_DkstQnB-M ti allo na peis gia ton theo! Quote
Fortuna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Πέρα από κάτι βίντεο σαν αυτό και το wrecking ball, δεν έχει κάνει τίποτα σπουδαίο. Ούτε καν μέτριος. Πολύ κουραστικός με τα 10λεπτα video που έχουν μέσα το πολύ 1-2 καλές ατάκες. Quote
Godrics Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Πέρα από κάτι βίντεο σαν αυτό και το wrecking ball, δεν έχει κάνει τίποτα σπουδαίο. Ούτε καν μέτριος. Πολύ κουραστικός με τα 10λεπτα video που έχουν μέσα το πολύ 1-2 καλές ατάκες. Ε κάνε εσύ show ρε μαλάκα μετά. Που στο 10λεπτο πετάς 100 ατάκες. Quote
Fortuna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ε κάνε εσύ show ρε μαλάκα μετά. Που στο 10λεπτο πετάς 100 ατάκες. Ωραία λογική. Δηλαδή για να σχολιάσω το ό,τιδήποτε πρέπει να είμαι master του είδους; Εκτός αυτού, ναι, είμαι καλύτερος από τον Κοντοπίδη σε αυτόν τον τομέα. Ίσως επειδή ζορίζεται για να βγάλει τα video και δεν είναι κάτι που του βγαίνει αυθόρμητα. Quote
Fortuna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ίσως και να μη γνωρίζεις σε ποιον μιλάς βέβαια, πράγμα δύσκολα κατανοητό εκ μέρους μου. Quote
Godrics Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ωραία λογική. Δηλαδή για να σχολιάσω το ό,τιδήποτε πρέπει να είμαι master του είδους; Εκτός αυτού, ναι, είμαι καλύτερος από τον Κοντοπίδη σε αυτόν τον τομέα. Ίσως επειδή ζορίζεται για να βγάλει τα video και δεν είναι κάτι που του βγαίνει αυθόρμητα. Ναι. Πρέπει να το διακατέχεις. Δυστυχώς ο Kοντομούνης δεν έχει master στην μαλακία. Quote
Fortuna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ναι. Πρέπει να το διακατέχεις. Δυστυχώς ο Kοντομούνης δεν έχει master στην μαλακία. Εδώ μάλλον έχεις δίκιο. Αυτό που κάνει ο Κοντοπίδης μπορεί να λέγεται μαλακία. Εγώ για χιούμορ μιλούσα. Quote
Eagle_Eye Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Oute emena m aresei...mikeus k 3ana mikeus...einai natural :alone: Quote
Fortuna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Oute emena m aresei...mikeus k 3ana mikeus...einai natural :alone: Ο Mikeius κάνει ψυχαγωγικό χιούμορ, σε αντίθεση με τον Κοντοπίδη που κάνει καθαρά διασκεδαστικό. Quote
Eagle_Eye Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 akyro:sto sygekrimeno vid pinei kafe ka8ws travaei tzoures? :troll: Quote
typografos Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 kala ntax pedia o kontopidis pisteuo einai enas metagenesteros xioumoristas,prospathei vevea alla nomizo prosopikotites san ton xarry klunn as poume dn tha ton ftasei pote Quote
Rawr Biach Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 prosopikotites san ton xarry klunn as poume dn tha ton ftasei pote Quote
Recommended Posts