Andrew™ Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Γεια σε όλους. Εκανα ενα μικρό Guide για τους newbies για το πως μπορουν να fix το Topzone votereward διότι έγινε μια αλλαγή με το system του Topzone. Ξεκινάμε λοιπόν. 1.Ανοίγουμε eclipse. 2.Ακολουθούμε την εξής διαδρομή Gameserver/header-src/com.l2jfrozen.gameserver.handler/AytoVoteRewardHandler.java οπως βλέπετε και στην εικονα. Μετά απο αυτό λοιπόν πάμε και βρίσκουμε την γραμή αυτήν String votesLine = in.readLine(); Oπως βλέπετε και στην εικόνα. Αντικαταστούμε τον κώδικα που έχουμε επιλεγμένο στην εικόνα με αυτόν εδώ String votesLine = inputLine; και μετα θα είναι καπως έτσι. Τώρα πάμε στην γραμμή που βρίσκεται ακριβώς απο κάτω. όπως βλέπουμε και στην εικόνα. και την αντικαταστούμε με αυτό εδώ votes = Integer.valueOf(votesLine.split(">")[3].replace("</div", "")); και θα είναι έτσι. κανετε build και είστε έτοιμοι! Πηγή: http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=282739.0 ο λογος που δημιούργησα το guide ειναι διότι πολλοί newbies δεν κατάλαβαν πως να περάσουν το καινούργιο αυτό κομμάτι του κώδικα και που.
MikeJ Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 EDIT: Τώρα είδα ότι έδωσες την πηγή. Καλή δουλειά.
FreeTech Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Για αυτό δεν δούλευε το vote?? ty μεγάλε....
Andrew™ Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Για αυτό δεν δούλευε το vote?? ty μεγάλε.... Ναι έχει γίνει μια αλλαγή με το topzone..οποτε αν ακολουθήσεις το guide και αλλάξεις αυτες τις δυο σειρές θα είσαι Ok :)
Katherine Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 αυτο γινετε σε frozen? nai, an prosekseis ta lines se frozen to exei kanei kai aftos
DennisGR Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 ναι το παρατηρησα αλλα το θεμα ειναι οτι εχω παρει το pre-compiled frozen και δεν χρησιμοποιω καθολου eclipse
SirLionheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ενδιαφέρον και πολύ χρήσιμο share. Σ' ευχαριστούμε. ναι το παρατηρησα αλλα το θεμα ειναι οτι εχω παρει το pre-compiled frozen και δεν χρησιμοποιω καθολου eclipse Ποτέ μα ποτέ pre-compiled packs. Προσπάθησε στα υπόλοιπα. Ούτως ή άλλως έχουν γίνει τόσα guides για το πως μπορείς να στήσεις ένα server.
DennisGR Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 το εκανα αλλα θα μου πεις σου φενεται γελιο...αλλα κολλησα εκει που λες Build :$ ... ειμαι καινουργιος
MikeJ Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 το εκανα αλλα θα μου πεις σου φενεται γελιο...αλλα κολλησα εκει που λες Build :$ ... ειμαι καινουργιος Κοίτα αυτήν την φωτογραφία (παρακάτω), αυτό πρέπει να κάνεις. http://img585.imageshack.us/img585/8827/navicat28.png
Per Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Agorina Mou To Ekana Alla Akoma Mou Leei Topzone Is Offline ....Mipos Exeis kapia Idea Ti Pezi ? :/
Andrew™ Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 Agorina Mou To Ekana Alla Akoma Mou Leei Topzone Is Offline ....Mipos Exeis kapia Idea Ti Pezi ? :/ αν το έκανες όπως δείχνω τοτε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.. σίγουρα έβαλες σωστά το λινκ στα configs?
Recommended Posts