Jump to content

Wich one you like more of these 3  

13 members have voted

1. 1. Wich one you like more of these 3

• Golf 4
      7
    • Leon
      6
    • Fabia
      0

Recommended Posts

Posted

Ba baieti, cand vorbiti de masini..bagati mana in buzunar si vedeti de cati bani dispuneti.. ca asa fiecare preferam ceva scump

Posted

Ba baieti, cand vorbiti de masini..bagati mana in buzunar si vedeti de cati bani dispuneti.. ca asa fiecare preferam ceva scump

eu unul o sa am VW Bora...dar oricum, planuiesc sa ma duc pe un Ford Focus

Posted

Tu macar ma cunosti de zici asta? Eu sunt ala care are pc`ul mai scump ca odaia voastra . (reminder si vorba vine)

Lasal ma .. el crede ca toata lumea face foamea.

Ma ofensatilor, daca nu stiti de gluma mai iesiti pe afara ca PC-u ala mai scump decat "odaia" mea nu te invata mai nimic.

Am vb cat se poate de ironic in postul ala, dar frustrati ca voi se gasesc sa dea reply ptr ca s-au regasit in postul respectiv.

Omu face topic cu niste tipuri de masina si voi postati pe aici rachete...

Posted

Ma ofensatilor, daca nu stiti de gluma mai iesiti pe afara ca PC-u ala mai scump decat "odaia" mea nu te invata mai nimic.

Am vb cat se poate de ironic in postul ala, dar frustrati ca voi se gasesc sa dea reply ptr ca s-au regasit in postul respectiv.

Omu face topic cu niste tipuri de masina si voi postati pe aici rachete...

probleme gogule?

Posted

Chiar deloc :D:D doar ca unii nu stiu de gluma si arunca vorbe de-astea ... >:)

Esti penibil ca si chestia aia a ta pe care o numesti server.

Sa iesim pe afara? ahahaha ce baiat rau  :happyforever:

Posted

Esti penibil ca si chestia aia a ta pe care o numesti server.

Sa iesim pe afara? ahahaha ce baiat rau  :happyforever:

Dupa cum spuneam. Levelu tau de frustrare ti-l intrece pe asta de pe mxc, asa ca stai linistit. Nu te mai da asa de rotund.

Eu is FOARTE multumit de serverul meu. Ce legatura are totusi asta cu discutia noastra?

Mie serveru ala imi aduce bani, tie ca imi comentezi mie aiurea la posturi ce iti aduce? Avioane d-alea de X6? Mult noroc din partea mea atunci.

Posted

Dupa cum spuneam. Levelu tau de frustrare ti-l intrece pe asta de pe mxc, asa ca stai linistit. Nu te mai da asa de rotund.

Eu is FOARTE multumit de serverul meu. Ce legatura are totusi asta cu discutia noastra?

Mie serveru ala imi aduce bani, tie ca imi comentezi mie aiurea la posturi ce iti aduce? Avioane d-alea de X6? Mult noroc din partea mea atunci.

Nu stau sa ma cert cu unul ca tine asa ca tu dute afara cu mafia si pokemon playeri tai.

PS:Si nu eu am fost ala care a comentat aiurea fara sa fie bagat in seama de nimeni asa ca numai te baga ca tanga cu glume de santierist obosit. (Pot sa vorbesc ce vreau aici nu esti tu in masura sa ma judeci pe mine sau altul despre ce sa vorbesc in spam section asa ca alta data ai grija ce vorbesti)

O sa inchid topicul deoarece numai are niciun rost,raule a aflat ce trebuia iar topicul a ajuns ce nu trebuia asa ca locked.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...