Jump to content
  • 0

Question

Posted

γεια σας MXCερς εχω μερικες αποριες σχετικα με το Donate

αν βαλω Donate στον σερβερ μου υπαρχει προβλημα πχ με αστηνομια η το οτι διποτε?

δηλαδη αμα εγω περνω λεφτα απο το παιχνιδη πρεπει να το δηλωσω καπου η απλα τα περνω?

και πως μπορω να βαλω καπου να βαζουν τα λεφτα και να κανουν το donate? πχ PayPal PaySafe και τλπα

απλα το αρχικο μου προβλημα ειναι να μην μπω φιλακι απο μια βλακεια ξερω γω και θελω να μου πει καποιος που ξερει

γιατι οπως και να το κανεις μαυρα λεφτα θεωρουνται γιατι να δωσω εγω πχ +25 στολη και να παρω πχ 20 ευρο για 4 κλικ ειναι καπως  οποιος ξερει και το εχει κανει θα με ευχαριστουσε να μου πει την γνωμη του και να μου εξηγιση τι ακριβως γινεται με αυτο

ευχαριστω για τον χρονο σας + καλημερα :)

Eddit : πως θα μου δωσουν τα Player τα λεφτα? πχ που θα βρω το ID/Number κατι τσπα που να το γραψουν για να μου τα δωσουν?

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

γεια σας MXCερς εχω μερικες αποριες σχετικα με το Donate

αν βαλω Donate στον σερβερ μου υπαρχει προβλημα πχ με αστηνομια η το οτι διποτε?

δηλαδη αμα εγω περνω λεφτα απο το παιχνιδη πρεπει να το δηλωσω καπου η απλα τα περνω?

και πως μπορω να βαλω καπου να βαζουν τα λεφτα και να κανουν το donate? πχ PayPal PaySafe και τλπα

απλα το αρχικο μου προβλημα ειναι να μην μπω φιλακι απο μια βλακεια ξερω γω και θελω να μου πει καποιος που ξερει

γιατι οπως και να το κανεις μαυρα λεφτα θεωρουνται γιατι να δωσω εγω πχ +25 στολη και να παρω πχ 20 ευρο για 4 κλικ ειναι καπως  οποιος ξερει και το εχει κανει θα με ευχαριστουσε να μου πει την γνωμη του και να μου εξηγιση τι ακριβως γινεται με αυτο

ευχαριστω για τον χρονο σας + καλημερα :)

1ον)Τα Ελληνικα σου ειναι αθλια.Καλυτερα να γραφεις σε greeklish.

2ον)Το Paypal για παραδειγμα σου δινει μεχρι 2500ευρω οριο Αναλυψης αν εχεις ενα απλο account.(Ελευθερο)

3ον)Σιγα μην μπεις φυλακη επειδη εβγαλες λεφτα απο το Ιντερνετ.

4ον)Καλημερα.

Να με συμπαθατε για τους τονους αλλα ποσταρα απο κινητο.

• 0
Posted

1ον)Τα Ελληνικα σου ειναι αθλια.Καλυτερα να γραφεις σε greeklish.

2ον)Το Paypal για παραδειγμα σου δινει μεχρι 2500ευρω οριο Αναλυψης αν εχεις ενα απλο account.(Ελευθερο)

3ον)Σιγα μην μπεις φυλακη επειδη εβγαλες λεφτα απο το Ιντερνετ.

4ον)Καλημερα.

Να με συμπαθατε για τους τονους αλλα ποσταρα απο κινητο.

ευχαριστω για της πληροφοριες με καλυψες αρκετα πιστευω  και για την αθληα ορθογραφια ενταξει κανεις δεν ειναι τελιος ευχαριστω και παλη καλημερα σου

• 0
Posted

ευχαριστω για της πληροφοριες με καλυψες αρκετα πιστευω  και για την αθληα ορθογραφια ενταξει κανεις δεν ειναι τελιος ευχαριστω και παλη καλημερα σου

Locked.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...