γεια σας MXCερς εχω μερικες αποριες σχετικα με το Donate
αν βαλω Donate στον σερβερ μου υπαρχει προβλημα πχ με αστηνομια η το οτι διποτε?
δηλαδη αμα εγω περνω λεφτα απο το παιχνιδη πρεπει να το δηλωσω καπου η απλα τα περνω?
και πως μπορω να βαλω καπου να βαζουν τα λεφτα και να κανουν το donate? πχ PayPal PaySafe και τλπα
απλα το αρχικο μου προβλημα ειναι να μην μπω φιλακι απο μια βλακεια ξερω γω και θελω να μου πει καποιος που ξερει
γιατι οπως και να το κανεις μαυρα λεφτα θεωρουνται γιατι να δωσω εγω πχ +25 στολη και να παρω πχ 20 ευρο για 4 κλικ ειναι καπως οποιος ξερει και το εχει κανει θα με ευχαριστουσε να μου πει την γνωμη του και να μου εξηγιση τι ακριβως γινεται με αυτο
ευχαριστω για τον χρονο σας + καλημερα :)
Eddit : πως θα μου δωσουν τα Player τα λεφτα? πχ που θα βρω το ID/Number κατι τσπα που να το γραψουν για να μου τα δωσουν?
I present to your attention two options for the Hellbound location map
details in the archive
if you have larger effect files, you do not need to replace them
download
updates can be made behind the scenes, so if you catch a crit, post on the forum or download the archive, it may have already been fixed
additionally you can download
all la2 music from the latest version of the game 2025 download
the entire La2 ambisound from the latest version of the game 2025 download
Question
lampros1996
γεια σας MXCερς εχω μερικες αποριες σχετικα με το Donate
αν βαλω Donate στον σερβερ μου υπαρχει προβλημα πχ με αστηνομια η το οτι διποτε?
δηλαδη αμα εγω περνω λεφτα απο το παιχνιδη πρεπει να το δηλωσω καπου η απλα τα περνω?
και πως μπορω να βαλω καπου να βαζουν τα λεφτα και να κανουν το donate? πχ PayPal PaySafe και τλπα
απλα το αρχικο μου προβλημα ειναι να μην μπω φιλακι απο μια βλακεια ξερω γω και θελω να μου πει καποιος που ξερει
γιατι οπως και να το κανεις μαυρα λεφτα θεωρουνται γιατι να δωσω εγω πχ +25 στολη και να παρω πχ 20 ευρο για 4 κλικ ειναι καπως οποιος ξερει και το εχει κανει θα με ευχαριστουσε να μου πει την γνωμη του και να μου εξηγιση τι ακριβως γινεται με αυτο
ευχαριστω για τον χρονο σας + καλημερα :)
Eddit : πως θα μου δωσουν τα Player τα λεφτα? πχ που θα βρω το ID/Number κατι τσπα που να το γραψουν για να μου τα δωσουν?
3 answers to this question
Recommended Posts