Napster321 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Skeutomoun na parw ena trofodotiko apo plaisio Turbo-x 650W poia h gnwmh sas gia ta prointa turbo-x? Quote
Vision Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Έχω Turbo-X και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Το συνιστώ δεν ξερώ γιατί έχει βουήξει ο τόπος με τα Τurbo-X ότι δεν είναι καλά και ότι και καλά χαλάνε. Οποιοδήποτε μηχάνημα έχει ημερομηνία λήξης ποιος ο λόγος να κάνουμε διακρίσεις? Quote
Napster321 Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Έχουν ημερομηνία λήξης den pisteuw oti isxiei kati tetoio se kanena proion ane3artitou markas h xrhsh pou kanei o ka8ena to ka8orizei auto Quote
ShuN^ Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Το θέμα είναι οτι δεν αποδίδουν όσα watt λένε οτι βγάζουν.Δηλαδή, μπορεί να αγοράσεις εσύ το 650 και να νομίζεις οτι θα έχεις 650 watt στο σύστημά σου και αυτό να δίνει μέχρι 350-400 max.Με αποτέλεσμα αν βάλεις 2 κάρτες γραφικών (λέμε τώρα) τις οποίες ενα 650 watt τις παίρνει οριακά να σου τινάξει το σύστημα στον αέρα. + οτι δεν έχουν καλή προστασία απο υπερτάσεις κλπ.Δηλαδή είναι σαν ωρολογιακή βόμβα. Επίσης, νομίζω πως τα turbo-x είναι rebranded τροφοδοτικά μιας απο τις χειρότερες μάρκες τροφοδοτικών στο εξωτερικό. (deer ή chieftec) Quote
rozdvd Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 είχα και εγώ noname τροφοδοτικό(lamtech) και αναγκάστηκα να το αλλάξω μόνο και μόνο επειδή κάνω upgrade το pc μου και φοβόμουν μην μου το τινάξει...μπορεί να σου βγεί καλό...αλλά πιστεύω είναι ένα ρίσκο.... Quote
Recommended Posts