nchrousis Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Geia sas paidia..doulevw panw sto l2jhellas.. kai exw ena thema.. otan kanw pvp ta pvp mu den metriounte den kanoune update dld.. afto pos mporw na to ftiaksw na mu metraei kanonika ta pvp kai ta pk? euxaristw
0 ~Sens Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Geia sas paidia..doulevw panw sto l2jhellas.. kai exw ena thema.. otan kanw pvp ta pvp mu den metriounte den kanoune update dld.. afto pos mporw na to ftiaksw na mu metraei kanonika ta pvp kai ta pk? euxaristw Το πρόβλημα αυτό να το αναφέρεις στο forum τους όχι εδώ !!! Δεν θα ασχολούμαστε άδικα με το fail project !!!!
0 nchrousis Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Όταν κάνεις restart με τον char τα έχεις μετά? oxi den ta netraei k palh
0 FighterBoss Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Ok Lithike to "provlima" Euxaristw polu! locked
Question
nchrousis
Geia sas paidia..doulevw panw sto l2jhellas.. kai exw ena thema.. otan kanw pvp ta pvp mu den metriounte den kanoune update dld.. afto pos mporw na to ftiaksw na mu metraei kanonika ta pvp kai ta pk? euxaristw
6 answers to this question
Recommended Posts