™Dariuse® Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 probabil o urata :P Apropo cine ii JudgeDredd?
ExTrEmEDwarf Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 On 10/1/2009 at 1:13 PM, Dariuse™ said: Cine ea? cine fata? Momentul in care a fost mult timp în urma .. nu-mi amintesc numele ei, chiar Quote Apoi, ea merită să te închişi! ce? Quote probabil o urât o .. Nu ea a fost fierbinte! /hate Coyote Quote probabil o urata :P Apropo cine ii JudgeDredd? Noi nu stim ..
™Dariuse® Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 aaa un donator infect , o donat 5000 de euro pentru mxc ca sa fie administrator
Coyote™ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 M-am născut în Grecia. Am fost un copil singuratic, dar unul foarte inteligent. Când am fost de 6 ani, am hacked calculator unchiul meu! El a fost atât de furios că a violat-mă! Când a aflat că părinţii mei, au luat un shootgun şi l-au omorât. Apoi, matusa mea luat un lunetist şi a ucis pe tatăl meu, dar mama mea luat un pistol şi a ucis-o cu 56 de gloante! Din păcate, o mare ANT a venit în jos la pământ, a vizitat casa noastră şi a ucis pe mine şi pe mama mea. După acea zi am decis să vin la MXC dar apoi toată lumea, am distrus!
™Dariuse® Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 On 10/1/2009 at 1:19 PM, Coyote* said: M-am născut în Grecia. Am fost un copil singuratic, dar unul foarte inteligent. Când am fost de 6 ani, am hacked calculator unchiul meu! El a fost atât de furios că a violat-mă! Când a aflat că părinţii mei, au luat un shootgun şi l-au omorât. Apoi, matusa mea luat un lunetist şi a ucis pe tatăl meu, dar mama mea luat un pistol şi a ucis-o cu 56 de gloante! Din păcate, o mare ANT a venit în jos la pământ, a vizitat casa noastră şi a ucis pe mine şi pe mama mea. După acea zi am decis să vin la MXC dar apoi toată lumea, am distrus! hahahhah , asta da,poveste. ;P
ExTrEmEDwarf Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 On 10/1/2009 at 1:19 PM, Dariuse™ said: aaa un donator infect , o donat 5000 de euro pentru mxc ca sa fie administrator Cred ca da, acum toata lumea plateste pentru o promovare forum. Cred ca in cazul in care aceasta va continua pe forum va muri. Fericita ca am vorbesc limba romana si nici una nu intelege conversatia noastra
Coyote™ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Am înţeles conversaţie de asemenea! Dar, da, sunt de acord cu el ... Toate plătească pentru un rang mare, astfel încât în forum final se va încheia cu un boom mare :(
™Dariuse® Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Este ok conversatia voastra :P ,deci mxc nu o sa,o mai duca mult. La toti, ni greu
Coyote™ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Doar ppl puţin merită să promoveze: exemplu g mods!
ExTrEmEDwarf Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Unii oameni muncesc din greu pentru promovarea lor si sa plateasca alte acum .. coruptie chiar si pe un forum
ExTrEmEDwarf Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 On 10/1/2009 at 1:25 PM, Coyote* said: tipi ca kokou, etc redpassion sunt de plăţi şi thats rau! Nu spune numele!
Coyote™ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 On 10/1/2009 at 1:25 PM, ExTrEmEDwarf said: Unii oameni muncesc din greu pentru promovarea lor si sa plateasca alte acum .. coruptie chiar si pe un forum NobLe a lucrat 3 ani ... şi acum, unele PPL vină şi să plătească şi să obţină rangul pentru drum liber!
™Dariuse® Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Noble=Manager of mxc GrisoM=Helper KarmaArrows=manager of mxc Stefoulis=inactive,mmm but is a helper
ManiakMike Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ai de pula mea ... Folosesc astia google translator la greu :)). Mi'a placut de povestea lu' Coyote* .
Recommended Posts