Jump to content

Recommended Posts

Posted

kai nai to vrhka giati auto dixneis me ta reply sou

Πώς το δείχνω δηλαδή; Το ότι σου λέω την αλήθεια για μένα σημαίνει ότι παρόλα αυτά εσύ έχεις δίκιο και δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου; Είσαι όντως τόσο βλάκας;
Posted

Πώς το δείχνω δηλαδή; Το ότι σου λέω την αλήθεια για μένα σημαίνει ότι παρόλα αυτά εσύ έχεις δίκιο και δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου; Είσαι όντως τόσο βλάκας;

exeis kolisei se kati pou eipa kai den katalabaineis to nohma tis olhs kouvedas ...

esu eisai ena tuxaio paradeigma ...

Posted

exeis kolisei se kati pou eipa kai den katalabaineis to nohma tis olhs kouvedas ...

esu eisai ena tuxaio paradeigma ...

Βασικά το νόημα της κουβέντας σύμφωνα με σένα είναι ότι εγώ δεν έχω δουλέψει ποτέ μου, δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί έξω και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για πολιτική.
Posted

Βασικά το νόημα της κουβέντας σύμφωνα με σένα είναι ότι εγώ δεν έχω δουλέψει ποτέ μου, δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί έξω και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για πολιτική.

nai odws den exeis otan mou les teties malakies ...

oso gia ta alla den ta sxoliazw

Posted

nai odws den exeis otan mou les teties -beep-ies ...

oso gia ta alla den ta sxoliazw

Ποιες μαλακίες λέω ρε άνθρωπε; Πες μου δηλαδή για να καταλάβω, το ότι λέω να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που παίρνουν 800 ευρώ είναι παράλογο; Να καθαρίσουν τις σάπιες διοικήσεις που διόριζαν και διορίζουν ακόμα και σήμερα.
Posted

Δηλαδή τι κακό υπάρχει στο να στηρίζουν οι γονείς το παιδί τους (εαν και εφόσον μπορούν) οικονομικά, ώστε αυτό να μπορέσει να χτίσει το μέλλον του για να ζήσει καλύτερα απο αυτούς? Εντάξει, μπορεί μερικοί απο εδώ να μην είχατε/είχαμε αυτή τη δυνατότητα λόγω διαφόρων καταστάσεων και να βγήκατε στη δουλειά απο νωρίς, μπράβο, μαγκιά σας αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να κράζετε τα παιδιά που προσπαθούν να φτιάξουν το μέλλον τους.Απλά αν είστε butthurted μην αναφέρεστε σε αυτό το θέμα.

Και το πώς καταφέρατε πάλι να το γυρίσετε σε προσωπικό επίπεδο, μυστήριο.Φαίνεται εδώ μέσα αρκετοί έχετε πολλά ψυχολογικά και νιώθετε την ανάγκη να κράζετε τους πάντες και να δείχνεστε.

Posted

Δηλαδή τι κακό υπάρχει στο να στηρίζουν οι γονείς το παιδί τους (εαν και εφόσον μπορούν) οικονομικά, ώστε αυτό να μπορέσει να χτίσει το μέλλον του για να ζήσει καλύτερα απο αυτούς? Εντάξει, μπορεί μερικοί απο εδώ να μην είχατε/είχαμε αυτή τη δυνατότητα λόγω διαφόρων καταστάσεων και να βγήκατε στη δουλειά απο νωρίς, μπράβο, μαγκιά σας αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να κράζετε τα παιδιά που προσπαθούν να φτιάξουν το μέλλον τους.Απλά αν είστε butthurted μην αναφέρεστε σε αυτό το θέμα.

Άσε τους μωρέ νομίζουν ότι ξέρουν τις δυσκολίες της ζωής απλά επειδή δουλεύουν(ειδικά ο Dev δουλεύει σαν το σκυλί).
Posted

Και το πώς καταφέρατε πάλι να το γυρίσετε σε προσωπικό επίπεδο, μυστήριο.Φαίνεται εδώ μέσα αρκετοί έχετε πολλά ψυχολογικά και νιώθετε την ανάγκη να κράζετε τους πάντες και να δείχνεστε.

Μα κάθε φορά αυτό κάνουν ξεκινάνε να λένε για μένα διάφορα για τα προσωπικά μου.
Posted

καμία σχέση ... αν αναφέρεσαι σε εμένα όπως είπε και ο νικολουδος φέτος ήταν η δεύτερη χρονιά που έδινα και μάλιστα πιστεύω πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του ... απλώς δεν γουστάρω από άτομα που δεν έχουν βγει εκεί έξω στο ελεύθερο επάγγελμα να δούνε πως βγαίνουν τα χρήματα και τι πάει να πει πραγματικό γαμήσι να μπαίνουν να λένε μαλακίες για την εργατιά και τα δικαιώματα του εργαζόμενου γιατί πολύ απλά δεν έχουν ιδέα ... μιλούσα τις προάλλες με ένα παιδί ο οποίος ήταν κνίτης και απλά γελούσα με αυτά που μου έλεγε γιατί απέχουν έτη φωτός απο την πραγματικότητα ... τώρα σε ότι αναφορά τον φίλο μου τον νικολούδο ήταν ένα τυχαίο παράδειγμα όπως ανέφερα και μπορεί και να μην ισχύει καν ... γιατί είδα πως το παίρνει σε προσωπικό επίπεδο
Posted

Μα κάθε φορά αυτό κάνουν ξεκινάνε να λένε για μένα διάφορα για τα προσωπικά μου.

δεν νομίζω τάκη είχα να κάνω reply εδώ κάτι μήνες
Posted
ώστε αυτό να μπορέσει να χτίσει το μέλλον του για να ζήσει καλύτερα απο αυτούς? 

το καταφέρνουν τελικά ? χμμμμ
Posted

το καταφέρνουν τελικά ? χμμμμ

Στις περισσότερες περιπτώσεις γνωστών μου το παιδί περνάει σε κάποια σχολή και τουλάχιστον έχει μια βάση για εύρεση εργασίας στο μέλλον απο το να ψάχνει όπου να'ναι και ό,τι να'ναι.

Posted

έχει μια βάση για εύρεση εργασίας στο μέλλον απο το να ψάχνει όπου να'ναι και ό,τι να'ναι.

με κάλυψες
Posted

με κάλυψες

Sorry, ξέχασα να αναφέρω πως δε μιλάω για εύρεση εργασίας στην Ελλάδα αποκλειστικά.(σκατά θα βρει εδώ ούτως ή άλλως)

Posted

Sorry, ξέχασα να αναφέρω πως δε μιλάω για εύρεση εργασίας στην Ελλάδα αποκλειστικά.(σκατά θα βρει εδώ ούτως ή άλλως)

εκεί είναι όλο το κόλπο ποιος έχει την δυνατότητα να φύγει έξω
Guest
This topic is now closed to further replies.

• ElmoreLab Harbor - Eternal C1 x1: ✅ https://harbor.elmorelab.com ElmoreLab Harbor - Eternal C1 x1 - is an exclusive server of the Eternal C1 chronicles from the top project ElmoreLab Harbor.   A unique server of its kind, on which everyone will have maximum pleasure, such as oldschool players who dream of nostalgia and to feel the warmest and classic C1 chronicles, as well as experienced players who are tired of thousands unbalanced servers of late chronicles. Due to the professional corrections of the balance system and the HONEST gameplay system - on this server, EVERY player will feel like in their own, warm and cozy Harbor C1. Let's return to the origins of L2 - back to 2004 in C1! ❤️   ⭐ Server characteristics:   STRICTLY 1 window, NO BOXES Bans for RMT and bots/cheats No donations with benefits Unique and high-quality PTS-build from Master Toma Professional corrections and full class-balance Reworked economy and closed all abuses Improved animations and all aspects of the game Exclusive HD-client with high-quality textures Experienced administration and management Fixed all bugs, geodata, exploits and holes Maximum sociality due to the 1-box system Discovering, exploring and researching Big online International server Nostalgia and oldschool-feelings   Rates: x1 Server start: 14.02.2025   The server is at the final stages of development and preparation for release. Information on the server will be updated, soon the patchnotes and changes/edits will be posted. Don't miss the legendary and epic experience on the best server in the last 20 years! ❤️ Join our C1-forum with a lot of information about server and active discussions.   ⭐ Website: https://harbor.elmorelab.com   ✅ Forum: https://forum-harbor.elmorelab.com   💥 Telegram: https://t.me/l2harbor https://t.me/l2harbor_chat   ⚡ Discord: https://discord.gg/harborelmorelab
    • yeah ok, if you say what is fuctional 100% i can't say something different 😛  but if someone find hard to compile it or get vs and all that things i have here one more simple way here to put overlay in your own server or to change your window name with few money.
    • I've been using this for 2 years now with no issues from Discord. I don't use ogg.dll either. This one works with any l2.exe too; I don’t see any difference between them.
    • hmm.. ok i just see that, is different code first of all. My sources is totally different based in other way, with else libraries.  I have access to modify everything even to make the clock to stop show how many time users play in server. 1) so maybe keep some personal info more hide. 2) i dont use ogg.dll 3) i create it and give it ready + support to install it. Plus what is mine can working with what ever .exe you want not just l2 with same simple method. And i am sure if you try this source to compile it, after 3 hours discord will like shadowban your API too thats my source
  • Topics

• Create New...