Xplicit7 Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Εμ τι νομίζατε ρε ; Η ελληνική κυβέρνηση για όλα έχει λύσεις! Quote
Dev Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Και την κλούβα ρε μαλάκα; Δε ντραπήκανε; Η αλήθεια ειναι οτι ντραπηκανε λίγο. Ειδικότερα στους εξωγηινους του Αρη. Quote
Fortuna Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Η αλήθεια ειναι οτι ντραπηκανε λίγο. Ειδικότερα στους εξωγηινους του Αρη. Ναι, το είχα διαβάσει πρόσφατα στο wiki. Τα γουρούνια έχουν θέμα με τα σκουλήκια. Quote
Dev Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Ναι, το είχα διαβάσει πρόσφατα στο wiki. Τα γουρούνια έχουν θέμα με τα σκουλήκια. Πολυπολυγνωστης εγινες εσυ. Εν το μεταξύ έχεις δώσει 4 φορές πανελληνιες και είσαι 1994 γεννηθης. Quote
Fortuna Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Πολυπολυγνωστης εγινες εσυ. Εν το μεταξύ έχεις δώσει 4 φορές πανελληνιες και είσαι 1994 γεννηθης. Ενημερωμένος μου ήρθες βλέπω. Quote
Dev Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Ενημερωμένος μου ήρθες βλέπω. Μιλάω και σοβαρά ενίοτε. Πάντως ειναι γενική η αλήθεια οτι ο Titkov δεν πιάνει μπροστά σου μια. Quote
Fortuna Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Μιλάω και σοβαρά ενίοτε. Πάντως ειναι γενική η αλήθεια οτι ο Titkov δεν πιάνει μπροστά σου μια. Με φωνάζανε Τριανταφυλλόπουλο επειδή παίζω μόνο στη ζούγκλα, αλλά ρε φίλε, ξεσκέπασες τόσες πληροφορίες για το ποιος είμαι που νομίζω θα πρέπει να σου μεταβιβάσω τον τίτλο. Quote
Recommended Posts