Jump to content

Recommended Posts

Posted

Παραδείγματα έχει δώσει δεκάδες ο Vege. Στο χέρι σας είναι να σας γίνουν αντιληπτά.

Posted

Παραδείγματα έχει δώσει δεκάδες ο Vege. Στο χέρι σας είναι να σας γίνουν αντιληπτά.

tora den mporei na milisei edo o dev to pezei istorias me to bot account sto gost. tha sou apantisei otan allaksei account.

Posted

O Dev έπρεπε να τα ξέρει αυτά μιας και χτες είπε πως έχει το Σωκράτη ως πρότυπο στη ζωή του.

Γενικά είναι πολλοί του είδους του που παπαγαλίζουν ονόματα αρχαίων φιλοσόφων χωρίς να ξέρουν τι δίδασκαν.

Posted

O Dev έπρεπε να τα ξέρει αυτά μιας και χτες είπε πως έχει το Σωκράτη ως πρότυπο στη ζωή του.

Γενικά είναι πολλοί του είδους του που παπαγαλίζουν ονόματα αρχαίων φιλοσόφων χωρίς να ξέρουν τι δίδασκαν.

Είναι κεντροαριστερός και συμφωνεί σε πολλά με το ΚΚΕ.
Posted

Είναι κεντροαριστερός και συμφωνεί σε πολλά με το ΚΚΕ.

Και εγώ είμαι αναρχικός Χρυσαυγίτης.

Posted

Και εγώ είμαι αναρχικός Χρυσαυγίτης.

Ψήφισε και Τσίπρα ξέχασα να το αναφέρω αυτό.
Posted

Ψήφισε και Τσίπρα ξέχασα να το αναφέρω αυτό.

Και εγώ Βασίλη Λεβέντη επειδή είναι συνονόματος και λεβέντης σαν εμένα.

Posted

Και εγώ Βασίλη Λεβέντη επειδή είναι συνονόματος και λεβέντης σαν εμένα.

Λεβένταρος.

Και εδώ έχουμε topic που υποστηρίζει τον Άδωνι και τη Χρυσή Αυγή, ενδιαφέρον.

Posted

3 πουλάκια κάθονταν στο tennis club Εκάλη,

το' να κοιτάει την Κηφισιά και τ' άλλο το μπακάλη.

Posted

Ούτε τι είναι επιχείρημα δεν ξέρεις τι είναι τι αρχή μέση και τέλος βρε πρεζακια ; Πάρε ξέστραβωσου διάβασε και μην κανεις post της δεκάρας. Στο έχω πει και αλλού είσαι μόνο ύβρεις ύβρεις ύβρεις. Βάζω στοίχημα ούτε διάλογο δεν έμαθες να κανεις. Λοιπόν διάβασε.  επιχείρημα το [epixírima] Ο49 : α.λόγος, ιδίως συλλογισμός, με τον οποίο κάποιος υποστηρίζει ή καταπολεμά ορισμένη άποψη: Εκθέτω / αναλύω τα επιχειρήματά μου. Έχω / φέρνω ένα ~. Πειστικό / ισχυρό / ακλόνητο / αδύνατο / αβάσιμο / σαθρό / διάτρητο ~. Στερούμαι επιχειρημάτων. Aναιρώ / ανατρέπω / αντικρούω τα επιχειρήματα κάποιου. Tα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί στην αγόρευσή του ο δικηγόρος / ο ρήτορας. Επιχειρήματα νομικής / ηθικής φύσεως. || (επέκτ.) για ενέργεια που γίνεται με στόχο να πείσει κπ.: Tα δάκρυα, αυτό το έσχατο ~ των γυναικών / των παιδιών. β. (λογ.) είδος συλλογισμού: Aπλό / διπλό / πολύπλοκο ~. [λόγ. < αρχ. ἐπιχείρημα]

Και συ πρέπει να είσαι ο γκόμενος της Μελίνας Τσιλιμίγκρα αν δεν κάνω λάθος

Posted

Ο Dev μου θυμίζει κάτι τραγικούς ΠΑΣΠίτες που έχουμε στο ΤΕΙ που μου έλεγαν ότι ψήφισαν Τσίπρα και τώρα θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή γιατί συμφωνούν σε όλα, πόσο πιο απολιτικ ζώο πρέπει να σαι για να κάνεις κάτι τέτοιο;

Posted

Ο Dev μου θυμίζει κάτι τραγικούς ΠΑΣΠίτες που έχουμε στο ΤΕΙ που μου έλεγαν ότι ψήφισαν Τσίπρα και τώρα θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή γιατί συμφωνούν σε όλα, πόσο πιο απολιτικ ζώο πρέπει να σαι για να κάνεις κάτι τέτοιο;

Φίλους ψάχνει. Τον έχει φάει η μοναξιά