Jump to content

[GR] Ο Elementz αποχωρεί από τους Curse.


Recommended Posts

Ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους παίκτες League of Legends, o Cody ‘Elementz‘ Sigfusson , αποχωρεί από τους Curse! Αντικαταστάτης του θα είναι ο Keenan ‘Rhux’ Santos, ο οποίος έπαιζε στους Curse Academy σαν top laner.

Η αποχώρηση του δεν ήταν τόσο απρόσμενη, καθώς πρόσφατα υπήρχαν αρκετές διαμάχες ανάμεσα στον Elementz και τον jungler και αρχηγό των Curse, Saintvicious. Μάλιστα ο τελευταίος είχε δηλώσει σε vlog πως ο Elementz δεν κάνει τίποτα για να γίνει καλύτερος παίκτης.

Στο παρελθόν ο Elementz είχε διωχθεί από τους Counter Logic Gaming για να καταλήξει στους Curse. Ο ίδιος δήλωσε πως η απόφαση του έρχεται σαν αποτέλεσμα εσωτερικών διαμαχών στην ομάδα, και πως ενώ είναι ελεύθερος να πάει σε όποια ομάδα θέλει, θα βοηθήσει τους Curse να τελειώσουν τα play off. Τέλος ευχαρίστησε τους fan του, τους συμπαίκτες του και την οργάνωση των Curse.

Ο αντικαταστάτης του, ο Rhux, είχε παλιότερα κερδίσει έναν διαγωνισμό 1vs1 των Curse και έτσι βρέθηκε ως αλλαγή στην ομάδα ενώ είχε φτάσει #1 στο Solo Queue ladder. Είχε ξαναπαίξει support για την βασική ομάδα των Curse στο IPL 5, ενώ δεν είναι ο πρώτος επαγγελματίας αθλητής στην οικογένεια του, καθώς ο παππούς του ήταν 5 φορές All Star στο MLB (αμερικάνικο baseball)

 

 

 

 

uWewe.jpg

 

 

Πηγή: http://www.cowboytv.gr/elementz-feugei-apo-curse/

Link to comment
Share on other sites

Krima,o Elementz einai k gamw ta paidia ,kai exei panta fasi otan kanei stream. K pisteua pws me tn  mono p eixe thema o Saintv itan o njacky xD

 

O ruhx pantws einai kalos sto top/mid p tn exw dei k exei kerdisei arketes fores voyboy/njacky ap oti exw dei,twra san support dn tn exw dei,tha diksei. An k pisteuw pws o Elementz einai polu kaliteros..

Link to comment
Share on other sites

Βασικα αρεσει δεν αρεσει σε εσενα και τους lifer φιλους σου , το competitive gaming και τα e-sports θεωρουντε αθληματα.Το δευτερο το λεει και ολας , ΣΠΟΡΤΣ.

Link to comment
Share on other sites

Το "sport" ή "άθλημα" είναι όντως ανακριβής όρος μιας και άθλημα θεωρείται ό,τι περιέχει σωματική άσκηση.

 

Βέβαια, έχει μείνει έτσι, οπότε το λέμε. Είναι όπως το "ανoίγω το ρεύμα", ενώ στην πραγματικότητα το κλείνεις.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...