Jump to content
  • 0

[Request]:L2J Interlude Pack

Question

Posted

Παιδιά, ψάχνω ένα interlude Pack, με φούλ protection από Bugs/Hacks.+Working Skills,+Retail like Drops(recipes,materials,and items from correct mobs, etc.) Και επίσης να είναι καθαρό..δηλαδή χωρίς Custom Items/Npc's μέσα,..κτ έχω ψάξει κ εγώ αλλα είναι κλειδωμένα η ζητάνε μεγάλο αριθμό ποστ, που ακόμη δεν πληρώ.

Και μία ερώτηση επιπλέον,..Το DDoS, Protect, to έχει μόνο του μέσα το Pack, η εγώ το φτιάχνω απο κάπου, (έχω δει κτ για Java)

Anyways , Όποιος μπορεί ας μου δώσει ένα λινκ μ ενα καλό pack, κ ένα reply στην ερώτηση,

Recommended Posts

• 0
Posted

Δηλαδή ,πες οτι βρισκω εναν Dedicated Server τι πατάω για να δω αν γίνετε με Paysafe. Και για την ακρίβεια τι ακριβώς είναι το DDoS ,το οποίο χρειάζεται τόσα χρήματα?.

den 3erw ti akrivos prepei na kaneis gia tis paysafe.

to ddos erxete apo to Denial Of Service, me ena programa kapios xristis stelnei stin IP sou ipervolika megala axrista paketa ta opia epivarinoun tin sindesi sto internet kai merikes fores kai to cpu, oso pio megalo einai to ddos toso kai pio vari gia ton ipologisti.

• 0
Posted

Και πώς ο άλλος μαθαίνει την Ip μου για να στείλει DDoS?

apo to login tou server, h apo cmd, apo l2.ini pou vazeis esi tin IP tou server oste na mpenoun oi players

• 0
Posted

Εν ολίγοις θα χρειαστώ αρκετά χρήματα,εφόσον θέλω κ έναν καλό server έτσι?. απο home pc δεν γίνεται λόγω Upload Speed ,και είτε απο home pc είτε απο εταιρία (Dedicated) θα χρειαστώ λεφτά μόνο για το DDoS Protection. ++Ότι άλλο είναι για Dedicated Server και Site.

Άρα για να κρατήσω εναν καλό σέρβερ ανοιχτό για καιρό πρέπει και να πληρώσω πολλά σωστά.?

• 0
Posted

Άρα για να κρατήσω εναν καλό σέρβερ ανοιχτό για καιρό πρέπει και να πληρώσω πολλά σωστά.?

Oposdipote (An ontos thes enan "kalo" server)

• 0
Posted

DDOS = Distributed denial of service δηλαδή Κατανεμημένες επιθέσεις άρνησης εξυπηρέτησης, με λίγα λόγια έχουν ως σκοπό να καταστήσουν τον υπολογιστή ή την υπηρεσία ανίκανη να δεχτεί άλλες συνδέσεις... το "DDOS Protection" απλά αποτρέπει τις επιθέσεις και δεν έχει καμία σχέση με "Pack" η τίποτα παρόμοιο... 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...