Heiko Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 As tittle says i will show you my guide for Nasus solo top! Please don't start flaming about builds,etc it's just my guide and how i use to play solo top with nasus! If you don't like it just close the page thank you :) Items: 1. buy 2. buy and some 3. buy 4. buy 5. buy 6. buy 7. buy 8. buy 9. buy 10. buy 11. buy 12. buy 13. buy 14. buy 15. buy 16. buy 17. buy 18. buy 19. buy 20. buy 21. buy 22. buy 23. buy x2 24. buy 25. buy 26. buy 27. buy 28. buy And you are the best tank/fighter with armor,magic resist,lifesteal(cauz stuck with passive and make you powerfull),health and a lot of damage :) Abilities: 1Lv Q 2Lv W 3Lv Q 4Lv E 5Lv Q 6Lv R 7Lv Q 8Lv W 9Lv Q 10Lv W 11Lv R 13Lv E 14LV W 15Lv E 16Lv R 17Lv E 18Lv E Masteries: That's it :) I hope you like it and help someone! Credits to me!
xdem Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 0 to guide sou, sto 700 elo mporei na kaneis kariera ala den mas niazei to 700 elo. rasareis frozen malet, FAIL kai sta kapakia trinity 2xFAIL, meta bloodthrister, asto den sinexizw stazei karkino to mati mou. to build tou nasus einai ena boots+3pot, Philosopher, Glacial Shroud/frozen hearty/ phage/trinity, Mercury boots, Warmogs, kai ta ipolipa analoga me to enemy team. oso gia ta masteries sou, APARADEKTA, exeis paei 27/3 kai to 3 pou exeis valei sto trito page einai axrista ston nasus, kanonika eprepe na einai 10/17/3 kai to 3 sto MP Regen Tora gia pes mas kai ta runes sou na gelasoume, +22 ad? dinatos
Heiko Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 0 to guide sou, sto 700 elo mporei na kaneis kariera ala den mas niazei to 700 elo. rasareis frozen malet, FAIL kai sta kapakia trinity 2xFAIL, meta bloodthrister, asto den sinexizw stazei karkino to mati mou. to build tou nasus einai ena boots+3pot, Philosopher, Glacial Shroud/frozen hearty/ phage/trinity, Mercury boots, Warmogs, kai ta ipolipa analoga me to enemy team. oso gia ta masteries sou, APARADEKTA, exeis paei 27/3 kai to 3 pou exeis valei sto trito page einai axrista ston nasus, kanonika eprepe na einai 10/17/3 kai to 3 sto MP Regen Tora gia pes mas kai ta runes sou na gelasoume, +22 ad? dinatos re file tiflos eise i apla ma@l@k@s? ektos apo to na krazeis tus pantes mporeis apla na skaseis k na stamatiseis na spamareis san 10xrono! eipa eine to diko mu guide me to pws paizw egw ton nasus k se opoion dn aresei apla exit apo tin selida ti den katalaveneis? oxi pragmatika pes mu! ELEOS re file prwi prwi na pume!
xdem Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 re file pos pezeis ton nasus sto 700 elo, sovarepsou
Heiko Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 re file STA TRENA! apla.. eise zwo dn se rwtisa gia tin gnomi su k mn koitas to elo sto exw ksanapei no lifer! eleos..
xdem Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 re file STA TRENA! apla.. eise zwo dn se rwtisa gia tin gnomi su k mn koitas to elo sto exw ksanapei no lifer! eleos.. afou den mporeis na peraseis to 700, iparxei akoma tropos na kaneis kariera min apogoitevese, pese kialo sta 100 elo peripou 9a pezeis me ta AMEA kai ta pikpa, sto 0 elo 9a kaneis kai stream, 9a xesteis sto xrima... Egw to exw pei kero, prepei na ise poli special gia na peseis katw apo 700 poso malon gia na pas 100-300, KEEP UP bro, u can still do it
Heiko Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 afou den mporeis na peraseis to 700, iparxei akoma tropos na kaneis kariera min apogoitevese, pese kialo sta 100 elo peripou 9a pezeis me ta AMEA kai ta pikpa, sto 0 elo 9a kaneis kai stream, 9a xesteis sto xrima... Egw to exw pei kero, prepei na ise poli special gia na peseis katw apo 700 poso malon gia na pas 100-300, KEEP UP bro, u can still do it get a life k meta mila mu!
xdem Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 get a life k meta mila mu! poso ise? 11? pia trena re vlaka XAXAAXAXAXAXAAXAXXAXA
Heiko Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 11?malon mperdeveis emena me sena!to mono pu kathese k kaneis eine na krazeis k milas gia 11xrona?
xdem Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 11?malon mperdeveis emena me sena!to mono pu kathese k kaneis eine na krazeis k milas gia 11xrona? parto xampari, otan kaneis mlkies kai les pipes 9a se krazoun, etsi einai i zwh
Heiko Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 dn ekana kamia malakia k dn eipa kamia pipa esi apla eides ta posa wins eixa sto lol k defeats k to ti division imun k arixses na krazeis! wraia logiki! logiki enos malaka nolifer pu to mono pu exe na kanei stin zwi tu eine na kathete oli mera panw apo ena pc k na pethenei malaka! ksipna zwo dn prokeite pote na katsw na mathw LoL i otidipote allo ston putso mu gia ta games alla mn kathese k krazeis ta panta malakas ginese emena ston putso mu ena forum eine les ne me peirazun oi paparies pu les esi? otan pragmatika vreis zwi ela k mila mu k ase tis malakies sta forums!
xdem Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 dn ekana kamia -beep-ia k dn eipa kamia pipa esi apla eides ta posa wins eixa sto lol k defeats k to ti division imun k arixses na krazeis! wraia logiki! logiki enos -beep-a nolifer pu to mono pu exe na kanei stin zwi tu eine na kathete oli mera panw apo ena pc k na pethenei -beep-a! ksipna zwo dn prokeite pote na katsw na mathw LoL i otidipote allo ston putso mu gia ta games alla mn kathese k krazeis ta panta -beep-as ginese emena ston putso mu ena forum eine les ne me peirazun oi paparies pu les esi? otan pragmatika vreis zwi ela k mila mu k ase tis -beep-ies sta forums! xaaxax re pitsirko se mena 9a peis nolifer? exw na peksw lol apo ta xristougena pou epeksa to poli 20 game me parea kai ta xristougena pou epe3a ixa na peksw apo tin arxi tou kalokergiou xaxaxa, esu omos pezeis pou pezeis ise kai 700 elo pana9ema se
Heiko Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 xaaxax re pitsirko se mena 9a peis nolifer? exw na peksw lol apo ta xristougena pou epeksa to poli 20 game me parea kai ta xristougena pou epe3a ixa na peksw apo tin arxi tou kalokergiou xaxaxa, esu omos pezeis pou pezeis ise kai 700 elo pana9ema se ston putso mu se rwtisa?
xdem Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 ston putso mu se rwtisa? XAXAXAXAXAXAAXXAAXXAAXXAXAX AAXXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAX poso ka9isteri ise? tora den me eleges no lifer? H@H@H@H@H@HH@H@H@H@@H@ kai meta klegese pou se krazw
Heiko Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 XAXAXAXAXAXAAXXAAXXAAXXAXAX AAXXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAX poso ka9isteri ise? tora den me eleges no lifer? H@H@H@H@H@HH@H@H@H@@H@ kai meta klegese pou se krazw no lifer se eipa dn se rwtisa apo pote exeis na paikseis lol me poion epekses lol k gt ;) vgeneis vlakas apo monos su
Recommended Posts