lampros90 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Kalispera se olous..Ithela na mirastw mazi sas ayto to env.int Epeidi ola ta link ine delete...!!! :) Periexi omorfa Glows Sta Wepons kai otan eisai Hero analogos me to Enchant tou weapon einai kai i Aura sou :) *Gia photos twra den eixa xrono na valw e3alou den ine kati terastio gia na to testarete :) Download: http://www.4shared.com/rar/8Qjr2q6z/env_glow_hero.html? Den einai kati simantiko apla mporei poly na mn 3erete na to ftiaxete :) Quote
GsL Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Kalispera se olous..Ithela na mirastw mazi sas ayto to env.int Epeidi ola ta link ine delete...!!! :) Periexi omorfa Glows Sta Wepons kai otan eisai Hero analogos me to Enchant tou weapon einai kai i Aura sou :) *Gia photos twra den eixa xrono na valw e3alou den ine kati terastio gia na to testarete :) Download: http://www.4shared.com/rar/8Qjr2q6z/env_glow_hero.html? Den einai kati simantiko apla mporei poly na mn 3erete na to ftiaxete :) endiaferon. Quote
maximilion2 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 poly kalo apla gamaeiiiiiiiiiiiii poly kalo share mpravo :D Quote
Katherine Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 cool share, fash exei alla den me trelane :troll: Quote
AnwnumosBee Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Wraios re man pl kalo k pl endiaferon to ollo skhniko! Quote
JaharakaL Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Bale kamia photo gia na 3eroun ti 8a katebasoun. Quote
Dragic Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Nice share alla... Bale kamia photo gia na 3eroun ti 8a katebasoun. Quote
l22expert Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 efxaristo poli tora to bazo aki an exei kita exo ston server moumax 16 and ta xromata einai kala exeis kani kai gamo to share me kali enia to gamo diladi thamdazo edit kalo share alla den mou kani logo oti einai gia hero pantos kalo share Quote
ExCaLiBuR® Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 re filaraki vale kamia photo ti akrivos einai ? Quote
DoomeD Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 re filaraki vale kamia photo ti akrivos einai ? ean esu den ksereis na diavazeis kai na katalaveneis ti thelei na pei enas piitis den sou ftaime ... mesa periexei ena arxio env me wraia xrommata gia ta enchant sou kai ena allo arxio to opoio kanei tin hero aura oti xromma einai i aura sto weapon ... palio share . Quote
Recommended Posts