Matthew Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Μπορεί κάποιος να το κάνει Clean από το spam?
Matthew Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 - Πως λενε το αγορι σου;- Αναξιμανδρο- Τυχερος ανθρωπος- Που με εχει;- Οχι που γαμαει με τετοιο ονομα
Matthew Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 - Κοπελιά έχεις πολύ ωραία μάτια...- Και για τα βυζιά μου δεν θα πεις τίποτα ρε ανώμαλε ???- ...
Deamnd Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 - Κοπελιά έχεις πολύ ωραία μάτια... - Και για τα βυζιά μου δεν θα πεις τίποτα ρε ανώμαλε ??? - ... :rage: :rage: :rage: :rage: :rage:
SirLionheart Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 - Κολλητέ, πάμε κολυμπώντας ως την σημαδούρα; - Η κοπέλα μου είναι.
Matthew Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 -Ρε μαλάκα δε βλέπεις το STOP;-Άντε γαμησου ρε-Μακάρι αλλά με ποια;-Κι εσύ ρε;-Κι εγώ-Πάμε για καφέ;-Πάμε
SirLionheart Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 - Δείξε μου τις φίλες σου. Να σου πω, ποιες θέλω. - 9 9 9 9 μου..- Tι λες ρε;- Kαραμέλενια μου, 9 9 9 μου αχ 9 μου.. -Πως σι λένε;-Τομ Μπερνς.-Κι εσύ.
Deamnd Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 - Δείξε μου τις φίλες σου. Να σου πω, ποιες θέλω. - 9 9 9 9 μου.. - Tι λες ρε; - Kαραμέλενια μου, 9 9 9 μου αχ 9 μου.. -Πως σι λένε; -Τομ Μπερνς. -Κι εσύ. ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΚΥΛΙΣΕ :'(
MixHarder Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Φοράει η άλλη 50 βραχιόλια .Στον παίζει και ακούγεται σαν τσιφτετέλι...
SirLionheart Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 - Μαμά, τι είναι αυτό στην κοιλιά σου;- Ο αδερφός σου, αγάπη μου!- Τον αγαπάς;- Φυσικά!.............- Και τότε, γιατί τον έφαγες; Είναι ο πατέρας και ο γιος. Και λέει ο γιος στον πατέρα:- Πατέρα, βλέπω ότι το μαγαζί πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Αλλά μου είπε μια φίλη μου, ότι αύριο και μεθαύριο θα χρεοκοπήσει. Να το προσέχεις.- Γιε μου, δεν πρόκειται αυτό το πράγμα να γίνει.Την επόμενη μέρα, σκάνε κάτι "κανόνια", κάτι επιταγές. Έμεινε ο πατέρας.Έπειτα του λέει ο γιος:- Συγγνώμη που θα σε στεναχωρήσω πατέρα. Αλλά η ίδια μου η φίλη, μου λέει ότι με την μαμά τα πηγαίνετε πολύ καλά. Αλλά αυτός ο δεσμός, δεν θα κρατήσει πολύ.Την επόμενη μέρα, όντως ανακαλύπτει ότι κάτι γίνεται και χωρίζουν με την γυναίκα του. Έχει πάθει πλάκα ο πατέρας.Μετά από αυτό το περιστατικό, πάει πάλι ο γιος του και λέει στον πατέρα:- Η ίδια μου η φίλη, μου είπε να προσέχεις το αυτοκίνητο, γιατί μπορεί και να τρακάρεις.- Μα γιατί, λέει ο πατέρας. Είμαι πολύ προσεκτικός οδηγός. Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα.- Κι όμως, το λέει η φίλη μου. Απαντάει ο γιος.Όντως την επόμενη μέρα, τρακάρει ο πατέρας του. Και πιάνει τον γιο του και του λέει:- Γιε μου. Αυτή η φίλη σου τελικά, είχε πάρα πολύ δίκαιο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να συμβαίνει αυτό. Πως λένε την φίλη σου, αν επιτρέπεται;Και απαντάει ο γιος:- H Λίτσα.. Πατέρα!
NinjaStep Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 - Μαμά, τι είναι αυτό στην κοιλιά σου; - Ο αδερφός σου, αγάπη μου! - Τον αγαπάς; - Φυσικά! . . . . . . . . . . . . . - Και τότε, γιατί τον έφαγες; Είναι ο πατέρας και ο γιος. Και λέει ο γιος στον πατέρα: - Πατέρα, βλέπω ότι το μαγαζί πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Αλλά μου είπε μια φίλη μου, ότι αύριο και μεθαύριο θα χρεοκοπήσει. Να το προσέχεις. - Γιε μου, δεν πρόκειται αυτό το πράγμα να γίνει. Την επόμενη μέρα, σκάνε κάτι "κανόνια", κάτι επιταγές. Έμεινε ο πατέρας. Έπειτα του λέει ο γιος: - Συγγνώμη που θα σε στεναχωρήσω πατέρα. Αλλά η ίδια μου η φίλη, μου λέει ότι με την μαμά τα πηγαίνετε πολύ καλά. Αλλά αυτός ο δεσμός, δεν θα κρατήσει πολύ. Την επόμενη μέρα, όντως ανακαλύπτει ότι κάτι γίνεται και χωρίζουν με την γυναίκα του. Έχει πάθει πλάκα ο πατέρας. Μετά από αυτό το περιστατικό, πάει πάλι ο γιος του και λέει στον πατέρα: - Η ίδια μου η φίλη, μου είπε να προσέχεις το αυτοκίνητο, γιατί μπορεί και να τρακάρεις. - Μα γιατί, λέει ο πατέρας. Είμαι πολύ προσεκτικός οδηγός. Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα. - Κι όμως, το λέει η φίλη μου. Απαντάει ο γιος. Όντως την επόμενη μέρα, τρακάρει ο πατέρας του. Και πιάνει τον γιο του και του λέει: - Γιε μου. Αυτή η φίλη σου τελικά, είχε πάρα πολύ δίκαιο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να συμβαίνει αυτό. Πως λένε την φίλη σου, αν επιτρέπεται; Και απαντάει ο γιος: - H Λίτσα.. Πατέρα! AXAXAXXA AX AX AX XA XAxa xaxaxa xaxa AX xaXA axaAxxA XA Xa
Matthew Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Δημοσιογράφος στον Παπακαλιάτη :-Χριστόφορε όταν ήσουν μικρός ποιον αγαπούσες πιο πολύ τον πατέρα σου ή τη μάνα σου;-Τη μάνα σου.
SpirakosDafuq™ Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 - Ηρθε ο ντελιβερας -Που το καταλαβες? - Αναστατωνομαι!!!!!!
SirLionheart Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 - Ρε Λεφταναγιώτη; Θες να πάμε γήπεδο να δούμε τον λεφταθηναϊκό.- Ρε συ Σταύρο.. Σ᾽αγαπάω σ᾽εκτιμάω αλλά πρέπει να στο πω ρε φίλε... Τα λεφτά δεν είναι το παν.
Recommended Posts