Jump to content

Recommended Posts

Posted

to maxcheaters einai pio simantiko apo 2 askiseis... toso xrono na vreis kapoion na tis lusei 8a eixes lusei 12 apo autes

Posted

έχω πιο σημαντικά πράγματα από 2 ασκήσεις

λολ

pios 8a pe3i lol me to acc tou eice mlks ?

ade tr exi pio simandika pramata na kani

Posted

:bitchplease:

Τις έλυσα μόνος μου ρε άσχετοι όλοι σας.

απο περιεργια θα ηθελα τις λυσεις γιατι προσπαθησα χθες ετσι για πλακα και σκαλωσα ! δεν τα θυμαμαι
Posted

απο περιεργια θα ηθελα τις λυσεις γιατι προσπαθησα χθες ετσι για πλακα και σκαλωσα ! δεν τα θυμαμαι

emena mou fenonde kinezika gramata exo eixa diploma autokinitou sthn proti gimnasiou xD  :you serious?:

Posted

pios 8a pe3i lol me to acc tou eice mlks ?

ade tr exi pio simandika pramata na kani

Ελληνικά πλιζ.

Μου χάλασε ο φορτιστής του λάπτοπ και μπαίνω από το iPhone. Θα προσπαθήσω να βρω έναν τρόπο να στις στείλω.
Posted

Ελληνικά πλιζ.

Μου χάλασε ο φορτιστής του λάπτοπ και μπαίνω από το iPhone. Θα προσπαθήσω να βρω έναν τρόπο να στις στείλω.

ευχαριστω =)
  • 2 weeks later...
Posted

Ελληνικά πλιζ.

k se mena.

ama tis ekanes..

Posted

4iekn5.jpg

Η μία σελίδα των λύσεων. Δεν βρίσκω που στον πούτσο τα'χω γράψει να ανεβάσω και τα υπόλοιπα.

Posted

4iekn5.jpg

Η μία σελίδα των λύσεων. Δεν βρίσκω που στον πούτσο τα'χω γράψει να ανεβάσω και τα υπόλοιπα.

Κάνε hide ρε καραγκιόζη το όνομα του φροντιστηρίου. Απαγορεύεται η διαφήμιση.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock