`Rοmeο Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 gamato! to theoris auto gamato? -1 @To Spam egine sinefo; wra na valei o Nikos to Anti Spam Mod. Quote
WhoCaresMyName Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Nai sigoura .....Etsi akribws 8a ginei.Opws kai me to tsigaro pou apagoreuete se kleistous xwrous! Quote
TheVortex Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 για πες δ πληρωνω σε κανενα κλαμπ κ αν δε φας καμια μπατσα θα σ πω εγω Quote
WhoCaresMyName Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 για πες δ πληρωνω σε κανενα κλαμπ κ αν δε φας καμια μπατσα θα σ πω εγω Swsto kai auto :) Quote
Noble® Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 τι θα γινει αν ενας μαγαζατορας ζητησει πρωτα τα λεφτα(προτου αγορασει-πληρωσει ο πελατης) κ οτι υστερα θα κοψει αποδειξη(ΑΝ την κοψει εφοσον παρει τα λεφτα)?Η τι θα γινει αν ενας πελατης πει πρωτα την αποδειξη κ μετα ΔΕΝ πληρωσει? η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο τη κοτα? Ηλιθιο μετρο Quote
TheVortex Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 ναι ισχυει! χαχαχα... πρωτα πληρωνεις.. μετα παιρνεις το πρoioν χωρις αποδειξη, ενω εδωσες τα λευτα :P Quote
Matthew Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ennoeite pws prwta plirwneis re seis.. xD Quote
jeLLy Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 για πες δ πληρωνω σε κανενα κλαμπ κ αν δε φας καμια μπατσα θα σ πω εγω sto club prin kan beis sou kovoun eisitirio :troll: Quote
xrist05 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 τι θα γινει αν ενας μαγαζατορας ζητησει πρωτα τα λεφτα(προτου αγορασει-πληρωσει ο πελατης) κ οτι υστερα θα κοψει αποδειξη(ΑΝ την κοψει εφοσον παρει τα λεφτα)?Η τι θα γινει αν ενας πελατης πει πρωτα την αποδειξη κ μετα ΔΕΝ πληρωσει? η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο τη κοτα? Ηλιθιο μετρο sthn Ellada nomos xwris para8uraki den einai nomos :D Quote
FinalGod Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 για πες δ πληρωνω σε κανενα κλαμπ κ αν δε φας καμια μπατσα θα σ πω εγω Xaxaxaaxa Quote
Recommended Posts