mg13gr Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Καμιά 20αριά μέρες όπως κι εμένα; Δεν θυμάμαι, μπορεί όχι τόσο πολύ αλλά ένα δεκαήμερο ήταν άνετα νομίζω..
Zake Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Τους πήρα σήμερα τηλ στις 5 και μου είπαν έχουν ξεμείνει από αποθέματα. Τους λέω "μου είχατε πει πως θα έχετε τα αποθέματα στις 2 του μήνα και θα έχω το κινητό στις 4", μου λέει αυτός "Ναι αυτό βλέπω κι εγώ στις ειδοποιήσεις, λογικά θα το παρήγγειλε το τμήμα διανομής από το εξωτερικό και άργησε" ( από πίσω πετάχτηκε ένας και είπε ότι αύριο θα βρέξει). Τέλος πάντων μετά μου είπε ότι θα με πάρει μέχρι τις 6 να με ενημερώσει για το πότε θα παραλάβω το κινητό και δεν με πήρε, οι γραμμές κλασσικά έκλεισαν στις 6.
Fanky Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 περσυ τα χριστουννα ειχα παραγγείλει ένα κινητό απο εκεί(δεν ήταν πρώτη παραγγελεία που έκανα,έχω κάνει κάμποσες και όλα οκ) και ήρθε μετά από 20~ ημέρες επειδή το παράγγειλα πάνω στις γιορτές(αργείες,κλπ). μην αγχώνεσαι..
MrHotFire Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Γνωρίζει κανείς εάν η ιστοσελίδα αυτή είναι έμπιστη; yy. Einai ebisti.
Recommended Posts