Jump to content

Recommended Posts

Posted

21 / 09 / 2012

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία ενός αλλοδαπού άνδρα, αλβανικής υπηκοότητας που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Περιστέρι.

N3Ob.jpg

Ο άτυχος αλλοδαπός δέχθηκε δέκα σφαίρες από το καλάσνικοφ των δραστών.

Όλα συνέβησαν στις 03:00, στην οδό Λασσάνης 1. Δύο άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μηχανή πλησίασαν το θύμα που βρισκόταν ακινητοποιημένο στο αυτοκίνητό του.

Χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, ο συνοδηγός της μηχανής έβγαλε ένα καλάσνικοφ και πυροβόλησε τουλάχιστον δέκα φορές τον άτυχο άνδρα.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ αναζητούνται από την Αστυνομία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από την προανάκριση.

Posted

Αυτά τα καλάσνικοφ ρε πούστη μου καραμέλες είναι και τα βρίσκουν όλοι τόσο εύκολα;

Posted

Αυτά τα καλάσνικοφ ρε πούστη μου καραμέλες είναι και τα βρίσκουν όλοι τόσο εύκολα;

φιλε μου το θέμα δεν ειναι το καλάσνικοφ αλλα ο χρήστης, ακόμα και σφεντόνα αν εχεις και θέλεις να κάνεις κακό μπορείς να το πράξεις...

οσι για την κρήτη ελάτε την αλλη φορά να το καθαρίσουμε μαζι το εργαλείο :P