Dask Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 οι πορείες μόνο προβλήματα δημιουργούν, κάντε κάτι πιο δημιουργικό. Πιθήκια με kraven και rizla Craven είναι βλάκα. Quote
BonJovi® Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ούτε οι χαζογκόμενες του fb δεν τα κάνουν αυτά. Έχει δίκαιο σε αυτό, +1 xD Quote
Xplicit7 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Craven είναι βλάκα. Επίσης δε ξέρω που του ρθε να πει για πορείες. Quote
Dask Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Επίσης δε ξέρω που του ρθε να πει για πορείες. γενιους Quote
Xplicit7 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 γενιους Εδώ ρε μαλάκα ήταν μία φωτογραφία και έγραφε στη μέση με κεφαλαία και κίτρινο χρώμα "SWAG" και λέει "στην αρχή δεν είδα το swag και πήγα να γράψω next level swag"... Quote
Vazelos Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Craven είναι βλάκα. στο πούτσο μου Επίσης δε ξέρω που του ρθε να πει για πορείες. διάβασα όλοι οι μαθητές μια πορεία αχαχαχαχα Quote
Xplicit7 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 στο πούτσο μου διάβασα όλοι οι μαθητές μια πορεία αχαχαχαχα Το κατάλαβα χαχαχαχαχα Quote
Dask Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 στο πούτσο μου διάβασα όλοι οι μαθητές μια πορεία αχαχαχαχα ;D Quote
Fortuna Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 οι πορείες μόνο προβλήματα δημιουργούν, κάντε κάτι πιο δημιουργικό. Πιθήκια με kraven και rizla Craven* Αυτή τη στιγμή έχω δίπλα μου έναν καπνό Craven, έναν Golden Virginia και έναν Old Holborn. Ο Craven και ο Golden Virginia είναι άδειοι. O Old Holborn είναι για 2 τσιγάρα. qq Quote
Fortuna Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Και Rizla φιλτράκια/χαρτάκια. mad vazelos; Quote
Fortuna Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ποιοι τα κλαίνε.. Toν Craven ένας φίλος μου, τον Old Holborn η αδερφή μου και το Golden Virginia τον αγόρασα (με λεφτά που μου έδωσε ο Μίμης) Quote
Vazelos Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Και Rizla φιλτράκια/χαρτάκια. mad vazelos; βγάλε και τη μπανάνα απ το κώλο σου και φατη να γίνεις πιθηκάκι Quote
Fortuna Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 βγάλε και τη μπανάνα απ το κώλο σου και φατη να γίνεις πιθηκάκι Μόνο chiquititas μπανάνες. Quote
Recommended Posts