M@n80$ Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Γεια σας.. Θέλω να μου απαντήσετε σε 2 ερωτήσεις. 1) Τα Geodata τι είναι και σε τι χρειάζονται; 2) Όταν έχω τον server στο pc μου κολλάει (το pc); Γιατί τον κάνω format και μόλις βάζω τον server κολλάω πολύ... Μήπως από τα πολλά αρχεία που έχει ο server; Ευχαριστώ !
0 Devilfenix Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Γεια σας.. Θέλω να μου απαντήσετε σε 2 ερωτήσεις. 1) Τα Geodata τι είναι και σε τι χρειάζονται; 2) Όταν έχω τον server στο pc μου κολλάει (το pc); Γιατί τον κάνω format και μόλις βάζω τον server κολλάω πολύ... Μήπως από τα πολλά αρχεία που έχει ο server; Ευχαριστώ ! ti ram exei to pc sou?
0 Fanky Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 1)Στην ουσία αν βάλεις geodata στον σέρβερ σου δεν θα γίνοντα wall shots,wall prays κλπ. 2)Μάλλον το pc σου δεν είναι αρκετά καλό και φουσκώνει εύκολα.
0 M@n80$ Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 1)Στην ουσία αν βάλεις geodata στον σέρβερ σου δεν θα γίνοντα wall shots,wall prays κλπ. 2)Μάλλον το pc σου δεν είναι αρκετά καλό και φουσκώνει εύκολα. Το 2 οκ δεν με απασχολεί και τόσο γιατί όντως δεν είναι και το καλύτερο pc. Τώρα για το πρώτο.. Τι εννοείς όταν λες δεν θα γίνοντα wall shots,wall prays κλπ.;; Edit: Συγγνώμη Devilfenix δεν είδα το Reply σου.. Έχω 2GB Ram
0 Fanky Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 δεν ξέρεις τι είναι το wall pray και το wall shot;
0 M@n80$ Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 δεν ξέρεις τι είναι το wall pray και το wall shot; :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ Όχι.. !!
0 Fanky Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ Όχι.. !! να βαράς μέσα απο τείχους τον άλλον(ή πέτρες),να πηγαίνεις πίσω από το pray room στο siege για να κάνεις wall pray etc.
0 M@n80$ Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Α ωραία.. Δηλαδή αν βάλω geodata αυτό δεν θα γίνετε;
0 vl4d Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Α ωραία.. Δηλαδή αν βάλω geodata αυτό δεν θα γίνετε; analoga ta geodata einai san ta source ama einai private project tote nai alla einai polla geodata pou den kanoun tpt :)
0 M@n80$ Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 analoga ta geodata einai san ta source ama einai private project tote nai alla einai polla geodata pou den kanoun tpt :) Ok. Ευχαριστώ πολύ.. Μπορείτε να το κλειδώσετε.
0 Fanky Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Α ωραία.. Δηλαδή αν βάλω geodata αυτό δεν θα γίνετε; Οχι δεν θα γίνεται.
Question
M@n80$
Γεια σας.. Θέλω να μου απαντήσετε σε 2 ερωτήσεις.
1) Τα Geodata τι είναι και σε τι χρειάζονται;
2) Όταν έχω τον server στο pc μου κολλάει (το pc); Γιατί τον κάνω format και μόλις βάζω τον server κολλάω πολύ... Μήπως από τα πολλά αρχεία που έχει ο server;
Ευχαριστώ !
10 answers to this question
Recommended Posts