Jump to content

Question

Posted

Γεια σας.. Θέλω να μου απαντήσετε σε 2 ερωτήσεις.

1) Τα Geodata τι είναι και σε τι χρειάζονται;

2) Όταν έχω τον server στο pc μου κολλάει (το pc); Γιατί τον κάνω format και μόλις βάζω τον server κολλάω πολύ... Μήπως από τα πολλά αρχεία που έχει ο server;

Ευχαριστώ !

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Γεια σας.. Θέλω να μου απαντήσετε σε 2 ερωτήσεις.

1) Τα Geodata τι είναι και σε τι χρειάζονται;

2) Όταν έχω τον server στο pc μου κολλάει (το pc); Γιατί τον κάνω format και μόλις βάζω τον server κολλάω πολύ... Μήπως από τα πολλά αρχεία που έχει ο server;

Ευχαριστώ !

ti ram exei to pc sou?

• 0
Posted

1)Στην ουσία αν βάλεις geodata στον σέρβερ σου δεν θα γίνοντα wall shots,wall prays κλπ.

2)Μάλλον το pc σου δεν είναι αρκετά καλό και φουσκώνει εύκολα.

• 0
Posted

1)Στην ουσία αν βάλεις geodata στον σέρβερ σου δεν θα γίνοντα wall shots,wall prays κλπ.

2)Μάλλον το pc σου δεν είναι αρκετά καλό και φουσκώνει εύκολα.

Το 2 οκ δεν με απασχολεί και τόσο γιατί όντως δεν είναι και το καλύτερο pc. Τώρα για το πρώτο.. Τι εννοείς όταν λες δεν θα γίνοντα wall shots,wall prays κλπ.;;

Edit: Συγγνώμη Devilfenix δεν είδα το Reply σου.. Έχω 2GB Ram

• 0
Posted

:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ Όχι.. !!

να βαράς μέσα απο τείχους τον άλλον(ή πέτρες),να πηγαίνεις πίσω από το pray room στο siege για να κάνεις wall pray etc.
  • 0
Posted

Α ωραία.. Δηλαδή αν βάλω geodata αυτό δεν θα γίνετε;

analoga ta geodata einai san ta source ama einai private project tote nai alla einai polla geodata pou den kanoun tpt :)
  • 0
Posted

analoga ta geodata einai san ta source ama einai private project tote nai alla einai polla geodata pou den kanoun tpt :)

Ok. Ευχαριστώ πολύ.. Μπορείτε να το κλειδώσετε.

• 0
Posted

Α ωραία.. Δηλαδή αν βάλω geodata αυτό δεν θα γίνετε;

Οχι δεν θα γίνεται.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...