falcone2 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Γεια σας παιδια σας παρακαλω πολυ οποιος εχει το pack του L2Vitality πλεασε ας μου το στειλη σε μηνυμα ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.. Σας Ευχαριστω :$
0 Fanky Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 και να το είχε κάνεις πιστεύεις ότι θα στο έδεινε τζάμπα; κάποιοι έχουνε ρίξει πολύ δουλειά πάνω σε αυτό,και εσύ το ζητάς τζάμπα; bitch,please.
0 falcone2 Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 ναι ρε φιλε καταλαβενω αλλα το ειχα κ εγω κ μου εκαναν μαλακια στο PC μου και το διεγραψαν πλεασε αν το εχεις στειλτο :/
0 Devilfenix Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 ναι ρε φιλε καταλαβενω αλλα το ειχα κ εγω κ μου εκαναν μαλακια στο PC μου και το διεγραψαν πλεασε αν το εχεις στειλτο :/ το πουλαει η Crystalia.
0 Zake Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 (Κανόνας #10) Προκειμένου να ανοίξετε ένα καινούριο topic πρέπει να πληρείτε τις παρακάτω προυποθέσεις [*]Το topic σας να περιέχει στον τίτλο του το κατάλληλο [Tag]: -[Request], αν θέλετε να ζητήσετε κάτι συγκεκριμένο, όπως για παράδειγμα ένα GM Shop. -[Help], αν θέλετε να βοηθηθείτε σε κάποιο θέμα. -[LF] ή [searching For] εάν επιθυμείτε να προσλάβετε κάποιου είδους developer/game master/κτλπ. -[Other] αν θέλετε να ζητήσετε κάτι που δεν έχει σχέση με τα παραπάνω, όμως είναι σχετικό με τον τομέα. Την επόμενη φορά βάλε [Help] tag στον τίτλο σου. ontopic: το πακ δεν έχει κυκλοφορήσει στείλε πμ στον crystalia ή στον krash, Locked.
Question
falcone2
Γεια σας παιδια σας παρακαλω πολυ οποιος εχει το pack του L2Vitality πλεασε ας μου το στειλη σε μηνυμα ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ..
Σας Ευχαριστω :$
6 answers to this question
Recommended Posts