Jump to content

Recommended Posts

Posted

<gnwmi mou>kala autoi exoun xefigei entelos</gnwmi mou> gia ton pakistano exoun dikio Kai Oxi gt einai pakistanos Kai elinas na tan auto p ekane eitan anepitrepto xtpise Kai aselgise panw se ena koritsaki dld eleoc entelos zwwn Kai xaropaleuei exetesias tou! F@ck da m@daf@cker

Posted

Συμφωνώ αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά και λογικά

Φυσικά θα πρέπει να αρχίσει μέσα από την πολιτική ζωή της χώρας η εκτέλεση!

Posted

<gnwmi mou>kala autoi exoun xefigei entelos</gnwmi mou> gia ton pakistano exoun dikio Kai Oxi gt einai pakistanos Kai elinas na tan auto p ekane eitan anepitrepto xtpise Kai aselgise panw se ena koritsaki dld eleoc entelos zwwn Kai xaropaleuei exetesias tou! F@ck da m@daf@cker

proti fora pou sumfonw me kati pou eipe o Traixz
Posted

Καμια φορα η ζωη μπορει να γινει χειροτερη απτο θανατο.

Για μενα, αν κατσει καποιος ισοβια σε ενα μπουντρουμι για καποιον που σκοτωσε, θαναι πολυ πιο βασανιστικο απτο να πεθανει μεσα σε 1 λεπτο.

Posted

Η Χρυση Αυγη τραβαει βλεμματα για αυτο

Δεν ξερω ακριβως τον Λογο που ασχολουνται (δεν ειμαι χρυσαυγιτης, συμφωνω ομως με καποια θεματα τους).

Ο Μονος εδω μεσα που βλεπω να ξερει και να υποστηριζει την γνωμη του με επιχειρηματα τα οποια θεωρει αυτος σωστα ειναι ο Nikodoylos, οι περεταιρω ασχολειστε με κατι που ακουτε στους δρομους και ετυχε να συμφωνησετε χωρις να ξερετε αν ισχυει.

Η μιση γνωση ειναι χειροτερη της αγνοιας, αυτο εχω να πω.

Μπραβο Νikodoule σε θαυμαζω, αυτο ομως δεν σημαινει απαραιτητα οτι συμφωνω μαζι σου :)

Μα δε χρειάζεται να συμφωνήσετε μαζί μου και ουδέποτε προσπάθησα να επιβληθώ όπως έχεις καταλάβει.
Posted

Μα δε χρειάζεται να συμφωνήσετε μαζί μου και ουδέποτε προσπάθησα να επιβληθώ όπως έχεις καταλάβει.

Δεν ειπα οτι ειπες οτι πρεπει να συμφωνησουμε μαζι σου.

Απλα σου δειξα μια εικονα, δικια μου εικονα.

Posted

Δεν ειπα οτι ειπες οτι πρεπει να συμφωνησουμε μαζι σου.

Απλα σου δειξα μια εικονα, δικια μου εικονα.

Ναι ρε το κατάλαβα ;p
Posted

ναι σε ακραίες περιπτώσεις αλλά να μην μπαίνουν κανάλια μέσα και μαλακίες τέτοιες γιατί θα πετάνε σάλια και εκεί και θα το ξεφτιλήσουν το πράγμα.

Posted

ναι σε ακραίες περιπτώσεις αλλά να μην μπαίνουν κανάλια μέσα και μαλακίες τέτοιες γιατί θα πετάνε σάλια και εκεί και θα το ξεφτιλήσουν το πράγμα.