Vampirenios Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ΠΟΛΛΟΊ θέλουν να γίνουν GM/Developers/Helpers αλλά ΛΊΓΟΙ έχουν τις γνώσεις. Καλύτερα ο Maxtor πριν διαλέξει το stuff να ενημερωθεί από τα members του MaxCheaters, για αυτόν που θέλει, και φυσικά να τον τεστάρει. Εγώ έχω να προτείνω κάποιους που μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμοι για Stuff. Developers No 1. Elfocrash/Elfobitch No 2. Pauler No 3. - No 4. - GM Stuff No 1. Dev No 2. Fanky No 3. Crystalia (το λέω γιατί ξέρει πολλά.. Τουλάχιστον δείτε τα post του και όλα αυτά.) No 4. - Πάντα μιλάμε για τον Interlude server.
Fanky Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 btw είναι staff. η συζήτηση είναι ανούσια,μπορεί όλο αυτό να μην γίνει και ποτέ οπότε..
TheVortex Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Quote from: M@n80$ on Today at 02:39:48 pm ΠΟΛΛΟΊ θέλουν να γίνουν GM/Developers/Helpers αλλά ΛΊΓΟΙ έχουν τις γνώσεις. Καλύτερα ο Maxtor πριν διαλέξει το stuff να ενημερωθεί από τα members του MaxCheaters, για αυτόν που θέλει, και φυσικά να τον τεστάρει. Εγώ έχω να προτείνω κάποιους που μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμοι για Stuff. Developers No 1. Elfocrash/Elfobitch No 2. Pauler No 3. - No 4. - GM Stuff No 1. Dev No 2. Fanky No 3. Crystalia (το λέω γιατί ξέρει πολλά.. Τουλάχιστον δείτε τα post του και όλα αυτά.) No 4. - Πάντα μιλάμε για τον Interlude server. για GM stαff ειμαι μεσα
Vampirenios Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ακόμα καλύτερο. αφού βλέπεις αν πάμε με την γνώμη του καθενός είναι τελειωμένα όλα
Nicolás™ Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ολοι θελουνε να μπουνε στο team τι γινετε, χαχαχα
Vampirenios Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 για GM stuff ειμαι μεσα θέλει καλο φτιάξιμο το list δεν είναι δίκια μου δουλειά μιας και είμαι έξω από όλα μονο χρήματα μποροώ να παρέχω από οκτώβρη,ο elfas κατά την γνώμη μου πρέπει να το κάνει
Fanky Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ολοι θελουνε να μπουνε στο team τι γινετε, χαχαχα αφενώς,σου είπε κανείς ότι αυτό είναι το team; αφετέρου,μην είσαι χαζός.
M@n80$ Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ολοι θελουνε να μπουνε στο team τι γινετε, χαχαχα Περιμένουμε τον Maxtor να μας λύσει όλα τα προβλήματα.
Nicolás™ Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 αφενώς,σου είπε κανείς ότι αυτό είναι το team; αφετέρου,μην είσαι χαζός. Ρε χαζε λεω οτι ολοι θελουνε να μπουνε δεν μιλαω για μενα και μετα δεν ειπα οτι αυτο θα ειναι το team,ειμαι σιγουρος κατα 70% οτι δεν θα γινει αυτο
Maxtor Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 eseis to mono pou exete na kanete einai na mou grapsete edw ean endiafereste, meta egw tha kanw edit to arxiko post me ta onomata sas, kai telikos kataligoume stis omades, afou eseis psifisete (se neo poll)
Recommended Posts