Smeagol Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 ψάχνω έναν dev να περνάει java codes και να τον έχω στο staff Quote
0 Fanky Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 για σταφφ δεν ενδιαφέρομαι,όμως μπορώ να σου φτιάχνω και να σου περνάω java codes. εαν είσαι διατεθημένος να πληρώσεις,στείλε μου μήνυμα. Quote
0 BonJovi® Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 για σταφφ δεν ενδιαφέρομαι,όμως μπορώ να σου φτιάχνω και να σου περνάω java codes. εαν είσαι διατεθημένος να πληρώσεις,στείλε μου μήνυμα. Trusted & Skilled. Κάνε ότι σου λέει, δε θα το μετανιώσεις, αξίζει τον κόπο! Quote
0 Smeagol Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 Trusted & Skilled. Κάνε ότι σου λέει, δε θα το μετανιώσεις, αξίζει τον κόπο! ρει ξερό ότι έχει ικανότητα και thnx που με το επιβεβεονεις εγώ θέλω να μπορέσω να μαθό πως βάζω κωδικές αλλά δεν έχω καταλάβει πέρα από αφτο άμα θέλει κάποιο χρηματικό ποσό τέλος του μηνός και αξίζει τον κοπώ να το δώσω Quote
0 BonJovi® Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 ρει ξερό ότι έχει ικανότητα και thnx που με το επιβεβεονεις εγώ θέλω να μπορέσω να μαθό πως βάζω κωδικές αλλά δεν έχω καταλάβει πέρα από αφτο άμα θέλει κάποιο χρηματικό ποσό τέλος του μηνός και αξίζει τον κοπώ να το δώσω Πιστεύω μπορεί να σου δείξει και πως να τους περάσεις αλλά και να τους περάσει για σένα. Quote
0 Smeagol Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 του έστειλα πμ αλλά περιμένω απάντηση... Quote
0 Zake Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Δε χρειάζεται να πληρώσεις, ζήτα βοήθεια στο φόρουμ, γι αυτό υπάρχει αυτό το board. Quote
0 Fanky Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 αν θες κάτι απλό,κάτσε και διάβασε οδηγούς όντως δεν χρειάζεται να δώσεις $$. πίστευα ότι θες κάτι πιο σύνθετο(δηλαδή να στο φτιάξω απο την αρχή κλπ), κάτσε διάβασε τους οδηγούς που υπάρχουν εδώ στο φόρουμ. Quote
0 Smeagol Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 το θεμα ειναι δεν καταλαβα πως γιαφτο ζηταω αμα μου διξει καπιος το πως να μαθω θα πω ενταξη εμαθα θα το κανω μονος αφτω ζηταω η αλλιος ενα παιδι να τον εχω μεσα στο σταφφ επι πληρομη και να δουλεβει σαν dev Quote
Question
Smeagol
ψάχνω έναν dev να περνάει java codes και να τον έχω στο staff
8 answers to this question
Recommended Posts