Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γεια σας παιδια,

Το τελευταιο διαστημα ανοιξα εναν σερβερ και δυστυχως αν και μπηκα hopzone - topzone δεν παιζει κανεις.

Θα ηθελα εναν καλο developer να μπει και να αλλαξουμε μαζι ολο το σκηνικο του σερβερ. Βεβαια θελω να ξερει να διορθωνει και πραγματα οπως olympiad κτλπ.

Το πακ ειναι L2JFrozen.

Αν τελικα δεν μπορει κανεις να με βοηθησει θα ηθελα ιδέες που θα κανανε τον σερβερ μου καλυτερο

Ευχαριστω

Posted

Γεια σας παιδια,

Το τελευταιο διαστημα ανοιξα εναν σερβερ και δυστυχως αν και μπηκα hopzone - topzone δεν παιζει κανεις.

Θα ηθελα εναν καλο developer να μπει και να αλλαξουμε μαζι ολο το σκηνικο του σερβερ. Βεβαια θελω να ξερει να διορθωνει και πραγματα οπως olympiad κτλπ.

Το πακ ειναι L2JFrozen.

Αν τελικα δεν μπορει κανεις να με βοηθησει θα ηθελα ιδέες που θα κανανε τον σερβερ μου καλυτερο

Ευχαριστω

gia na vreis dev prepei na pliroseis.

Posted

gia na vreis dev prepei na pliroseis.

Αυτές τις βλακειες τις λες σε καθε ποστ δεν χρειαζομαι ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! υπαρχουν και dev που δεν χρειαζονται λεφτα και ισως βρεθει καποιος. Και μην πεις κατι εχω δει και αλλα ποστ που γραφεις την ιδια πατατα. Εχει καταντησει ρουτινα αυτη η απαντηση.

Posted

Αυτές τις βλακειες τις λες σε καθε ποστ δεν χρειαζομαι ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ! υπαρχουν και dev που δεν χρειαζονται λεφτα και ισως βρεθει καποιος. Και μην πεις κατι εχω δει και αλλα ποστ που γραφεις την ιδια πατατα. Εχει καταντησει ρουτινα αυτη η απαντηση.

Πιστεύεις οτι  ένα άτομο πρόκειτε να σε βοηθήσει χωρίς να κερδίσει κάτι?

Posted

Πιστεύεις οτι  ένα άτομο πρόκειτε να σε βοηθήσει χωρίς να κερδίσει κάτι?

το πιστευω δεν το πιστευω δεν εχει κανεις το δικαιωμα να αναφερει ολη την ωρα το ιδιο πραγμα για να κερδισει ποστ . Μπορει το 1% που βοηθαει χωρις reward να πεσει πανω σ' αυτο το τοπικ.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...