Jump to content

Recommended Posts

Posted

ποιο μου προτεινετε απο τα δυο? ποιο εχει καλυτερη εγγυηση και επισης ειναι το πρωτο μου smartphone και θα ηθελα να ρωτησω μολις το αγορασω το κινητο τι ενεργειες πρεπει να κανω για τις αναβαθμισεις..ειναι κατι δυσκολο?

ευχαριστω εκ των προτερων

Posted

ποιο μου προτεινετε απο τα δυο? ποιο εχει καλυτερη εγγυηση και επισης ειναι το πρωτο μου smartphone και θα ηθελα να ρωτησω μολις το αγορασω το κινητο τι ενεργειες πρεπει να κανω για τις αναβαθμισεις..ειναι κατι δυσκολο?

ευχαριστω εκ των προτερων

το Xperia Neo V τρεχει το Android 4.0 Ice Scream Sandwich.

για το κινητο της Huawei πιστευω οτι δεν εχεις καλο support ουτε και αναβαθμιση sto ICS.

το Xperia Neo V εχει βγει top seller και οχι αδικα. σου το προτεινω.

Posted

molis to agorasw meta ti exw na kanw?ti paizei me aftes tis anavathmiseis?den exw asxolithei me smartphones kai den kserw ti paizei..tis anavathmiseis tis kanei apo mono tou? einai kati duskolo?...episis to root ti einai?

Posted

Γενικώς τα xperia να ξέρεις είναι αξιόπιστα.

Neo V λέω εγω. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Εμένα 17 του μήνα θα μου ρθει το minipro το xperia.

Posted

Sony Ericsson Neo V

Από που θα το πάρεις; Δεν κυκλοφορεί πλέον

Lol.Γιατί καταργήθηκε από την αγορά.Εγώ τις προάλλες που πήγα στην Vodafone να πληρώσω την σύνδεση μου το είδα να το πουλάνε.

Νέο V να πάρεις.Τέλειο κινητό για τα λεφτά του.Και εγώ αυτό έχω.