RedmanFTW Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ποιο μου προτεινετε απο τα δυο? ποιο εχει καλυτερη εγγυηση και επισης ειναι το πρωτο μου smartphone και θα ηθελα να ρωτησω μολις το αγορασω το κινητο τι ενεργειες πρεπει να κανω για τις αναβαθμισεις..ειναι κατι δυσκολο? ευχαριστω εκ των προτερων Quote
sτrίkε- Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ποιο μου προτεινετε απο τα δυο? ποιο εχει καλυτερη εγγυηση και επισης ειναι το πρωτο μου smartphone και θα ηθελα να ρωτησω μολις το αγορασω το κινητο τι ενεργειες πρεπει να κανω για τις αναβαθμισεις..ειναι κατι δυσκολο? ευχαριστω εκ των προτερων το Xperia Neo V τρεχει το Android 4.0 Ice Scream Sandwich. για το κινητο της Huawei πιστευω οτι δεν εχεις καλο support ουτε και αναβαθμιση sto ICS. το Xperia Neo V εχει βγει top seller και οχι αδικα. σου το προτεινω. Quote
RedmanFTW Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 molis to agorasw meta ti exw na kanw?ti paizei me aftes tis anavathmiseis?den exw asxolithei me smartphones kai den kserw ti paizei..tis anavathmiseis tis kanei apo mono tou? einai kati duskolo?...episis to root ti einai? Quote
Vision Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Γενικώς τα xperia να ξέρεις είναι αξιόπιστα. Neo V λέω εγω. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Εμένα 17 του μήνα θα μου ρθει το minipro το xperia. Quote
BonJovi® Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Sony Ericsson Neo V Από που θα το πάρεις; Δεν κυκλοφορεί πλέον Quote
FinalGod Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Sony Ericsson Neo V Από που θα το πάρεις; Δεν κυκλοφορεί πλέον Lol.Γιατί καταργήθηκε από την αγορά.Εγώ τις προάλλες που πήγα στην Vodafone να πληρώσω την σύνδεση μου το είδα να το πουλάνε. Νέο V να πάρεις.Τέλειο κινητό για τα λεφτά του.Και εγώ αυτό έχω. Quote
BonJovi® Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Εγώ online πάντως δε το βρίσκω. Και εγώ αυτό έχω (ξέχασα να σημειώσω). Quote
FinalGod Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Όχι ρε δεν έχει καταργηθεί.Αφού έχει σπάσει πωλήσεις αυτό το κινητό. Quote
xaris100 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 ego prin 1misi mina pira to neo v k eimai uperefxaristimenos... me liga logia aksizei ta lefta tou Quote
Recommended Posts