Matthew Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για ioanna henessy. Δοκιμάστε να βρείτε τους φίλους σας αναζητώντας τους με τη διεύθυνση email ή το όνομα χρήστη.
SrbIN Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για ioanna henessy. Δοκιμάστε να βρείτε τους φίλους σας αναζητώντας τους με τη διεύθυνση email ή το όνομα χρήστη. AHXAHXAHXAHXAHXAHXAHXAHXAHXAHXAHXAHXAHHXA Walker re mlk, oxi Henessy. Ioanna Walker
SrbIN Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 xaxaxa xD AAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAAHAHAHHA
Matthew Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 https://www.facebook.com/ioana.walker?ref=ts&fref=ts ???
SrbIN Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 https://www.facebook.com/ioana.walker?ref=ts&fref=ts ??? A re mlk. henessy = whiskey walker = Johny Walker XD Eprepe na sunexisw kai allo alla gamhse to, variemai :)
Matthew Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Dn pinw g auta dn t 3erw, to jhony walker to 3erw alla exw dei k epitheto rolf
Morian Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=263999.new#new λολ λολ τι του είπα του καημένου :troll:
SrbIN Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Dn pinw g auta dn t 3erw, to jhony walker to 3erw alla exw dei k epitheto rolf Nai, uparxei kai to epitheto. Vevaia. Giati legetai Johny Walker?:) BTW MLKS, PERNAEI KOMITHS PANW AP'TH GH SE KANA EIKOSALEPTO! GL
SrbIN Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Live streaming gia ton meteorith : www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html
Matthew Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Δύο φίλοι παίζουν γκολφ. Ο ένας από τους δύο αστοχεί και αρχίζει να βρίζει.. - (.....) να πάρει, αστόχησα! - Μη βρίζεις γιατί ο Θεός σε βλέπει, σε ακούει και θα σε τιμωρήσει. Μετά από λίγο ξανααστοχεί και βρίζει πάλι.. - (.....) να πάρει, αστόχησα! - Μη φέρεσαι έτσι γιατί ο Θεός θα σου στείλει κακό σημάδι.. Ο νευρικός τύπος αστοχεί και πάλι και συνεχίζει.. - (...) να πάρει αστόχησα! Ξαφνικά πέφτει ένας κεραυνός αλλά χτυπάει τον άλλο παίχτη και ακούγεται μια φωνή από τα σύννεφα: - Να πάρει, αστόχησα..
Matthew Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Ένα αντρόγυνο έρχεται στον γιατρό και λέει ο άντρας ότι η γυναίκα του δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί του τους τελευταίους 7 μήνες. Ο γιατρός παίρνει την γυναίκα στα ενδότερα για να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Την ρωτάει ο γιατρός περί τούτου: - Γιατί μαντάμ δεν του καθόσαστε του άντρα σας; σε άψογη φαναριώτικη προφορά και αξάν. Και διηγείται η καημένη την δακρύβρεκτη ιστορία της: - Τους τελευταίους 7 μήνες παίρνω ταξί για να πάω στην δουλειά μου, αλλά δεν έχω λεφτά, και με ρωτάει ο ταρίφας: - Λοιπόν θα πληρώσετε σήμερις, ή ...; Έτσι μου κάνει ένα "ή". Όταν πηγαίνω στην δουλειά είμαι πλέον αργοπορημένη και με ρωτάει ο προϊστάμενος: - Λοιπόν θα σας γράψω την αργοπορία, ή ...; - Έτσι μου κάνει ένα "ή". Για να γυρίσω σπίτι παίρνω ταξί και με ρωτάει πάλι ο ταρίφας: - Λοιπόν θα πληρώσετε αυτή την φορά, ή ...; - Έτσι μου κάνει ένα "ή". Βλέπετε γιατρέ μου, όταν γυρίσω σπίτι, είμαι πολύ κουρασμένη και δεν θέλω άλλο. Και την ρωτάει ο γιατρός: - Λοιπόν, θα το πούμε στον άντρα σας,ή ... ;
Recommended Posts