Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 10/12/2012 at 6:35 PM, Dask said:

Corona, bud, fix, αλφα.

Και μένα μ'αρέσουν αυτές αλλά μ'αρέσουν και mythos,heineken :P
Posted

Έχω ένα διαμέρισμα στο Ρέθυμνο στο όνομα μου που είναι σημαντικό όπλο στην μάχη για γκόμενες. Δεν το έχω εκμεταλλευτεί ακόμα , αλλά άμα βρώ καμιά καλή θα της πώ να πάμε μια βόλτα ;)

Posted
  On 10/12/2012 at 7:03 PM, NotAbastard said:

Έχω ένα διαμέρισμα στο Ρέθυμνο στο όνομα μου που είναι σημαντικό όπλο στην μάχη για γκόμενες. Δεν το έχω εκμεταλλευτεί ακόμα , αλλά άμα βρώ καμιά καλή θα της πώ να πάμε μια βόλτα ;)

χαχαχα παίζει ένας φίλος μου σε ένα κλαμπ εκεί και έχει κανονίσει λεωφορείο από Χανιά με 12 ευρώ και στη τιμή συμπεριλαμβάνονται και 2 ποτά.
Posted
  On 10/12/2012 at 7:05 PM, `Nikoloudos7 said:

χαχαχα παίζει ένας φίλος μου σε ένα κλαμπ εκεί και έχει κανονίσει λεωφορείο από Χανιά με 12 ευρώ και στη τιμή συμπεριλαμβάνονται και 2 ποτά.

Ποιό? (2-3 έχει ούτως ή άλλως). Γαμώ με κάνεις Παρασκευή να θέλω να γυρίσω Κρήτη, και δεν μπορώ γιατι έχω 6ωρο εργαστήριο την δευτέρα...

Posted
  On 10/12/2012 at 7:07 PM, NotAbastard said:

Ποιό? (2-3 έχει ούτως ή άλλως). Γαμώ με κάνεις Παρασκευή να θέλω να γυρίσω Κρήτη, και δεν μπορώ γιατι έχω 6ωρο εργαστήριο την δευτέρα...

Αυλαία.
Posted
  On 10/12/2012 at 7:08 PM, `Nikoloudos7 said:

Αυλαία.

Πω, καλό κουράγιο. Βρές τόπο κοντά στην έξοδο γιατί τα Σάββατα δεν μπορείς να κουνήσεις ούτε εκατοστό.

Posted
  On 10/12/2012 at 7:11 PM, NotAbastard said:

Πω, καλό κουράγιο. Βρές τόπο κοντά στην έξοδο γιατί τα Σάββατα δεν μπορείς να κουνήσεις ούτε εκατοστό.

Ναι αν και Τετάρτη προβλέπεται να γίνει της πουτάνας..
Posted
  On 10/12/2012 at 8:37 PM, WeirdSituation said:

dem plays!

Μια μέρα θα κάνω το 5/5 παρολί και θα γελάω

kakakakakakakakakakakakakaakkaak

Aλλά εγώ φταίω που σας τα δείχνω,γκαντέμηδες!

Posted

Φήμες λένε ότι ο Μήτσος είναι ο καθηγητής στοιχήματος στη διαφήμιση του "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...