RєVєnGeR^ Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Πείτε της ότι μόνο με σακούλα την πηδάει άνθρωπος σοβαρός, καλά εντάξει ο κάθε σαβουρογαμής της Νίκαιας και τα αγάμητα γυμνασιόπαιδα (και πάνω) της Αττικής μαζί της ξεπαρθενεύονται. Οχι οτι οι Νικαιοτες γαμανε οτι βρισκουνε και ας ειναι σαπιο, αλλα γαμανε οτι βρισκουνε και ας ειναι σαπιο. Εγω παλι, και σαν φανταρος και σαν Νικαιοτης τωρα που εχω αδεια με το που σκασω παραλιακη στο πρωτο ζευγαρι πατουσακια με πεδηλα βαραω προσοχη.
Xplicit7 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Οχι οτι οι Νικαιοτες γαμανε οτι βρισκουνε και ας ειναι σαπιο, αλλα γαμανε οτι βρισκουνε και ας ειναι σαπιο. Εγω παλι, και σαν φανταρος και σαν Νικαιοτης τωρα που εχω αδεια με το που σκασω παραλιακη στο πρωτο ζευγαρι πατουσακια με πεδηλα βαραω προσοχη. Δεν είχα καμία αμφιβολία <3
Destorion Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 (edited) Και εσύ Έλινας; Από όλα όσα είπε το Νικαιότες σου τράβηξε την προσοχή; :not bad: Edited June 27, 2014 by Vince*
SpirakosDafuq™ Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Από όλα όσα είπε το Νικαιότις σου τράβηξε την προσοχή; :not bad: Welcome Back Exile
Fortuna Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Από όλα όσα είπε το Νικαιότες σου τράβηξε την προσοχή; :not bad: Στην αρχή σκεφτόμουν να γράψω "Ως Νικαιώτης επιβεβαιώνω. Κάποτε έβγαινα με τη μάνα του." Αλλά 2 unoriginal και καθόλου αστείο.
SpirakosDafuq™ Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Στην αρχή σκεφτόμουν να γράψω "Ως Νικαιώτης επιβεβαιώνω. Κάποτε έβγαινα με τη μάνα του." Αλλά 2 unoriginal και καθόλου αστείο. και ετσι σκεφτηκες το ελιναρας :happyforever:
Destorion Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Στην αρχή σκεφτόμουν να γράψω "Ως Νικαιώτης επιβεβαιώνω. Κάποτε έβγαινα με τη μάνα του." Αλλά 2 unoriginal και καθόλου αστείο. Ναι μωρέ βλέπε μην παρεξηγηθεί κιόλας....
MixHarder Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Οχι οτι οι Νικαιοτες γαμανε οτι βρισκουνε και ας ειναι σαπιο, αλλα γαμανε οτι βρισκουνε και ας ειναι σαπιο. Εγω παλι, και σαν φανταρος και σαν Νικαιοτης τωρα που εχω αδεια με το που σκασω παραλιακη στο πρωτο ζευγαρι πατουσακια με πεδηλα βαραω προσοχη. Θεσσαλονικιές μόνο ρε!!!!!!
Fortuna Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Ναι μωρέ βλέπε μην παρεξηγηθεί κιόλας.... Είπα ότι με νοιάζει αν θα παρεξηγηθεί; Απλά ένιωσα την ανάγκη να γράψω κάτι.
Recommended Posts