Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πιστεύει κανείς σας σε υπερφυσικές οντότητες;

Θα σας ενδιέφερε άρθρο μου για μια νέα θρησκεία;

Posted

No

:alone:

Posted

Κακώς, νόμιζα ότι σας είχα πείσει για την ύπαρξη υπερφυσικών οντοτήτων τόσο καιρό...

Posted

da

Posted

Πάντα ήμουν Χριστιανός Ορθόδοξος, αλλά πλέον πιστεύω παράλληλα και στην ύπαρξη άλλων υπερφυσικών οντοτήτων που δεν πρόκειται για θεότητες.

Posted

Bέβαια, το αν είναι θεότητες ή όχι είναι μια μεγάλη κουβέντα. Θεότητα είναι κάτι διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο. Είναι ένα πρότυπο; Είναι ένας δημιουργός; Είναι ένας ηγέτης;

Posted

Πάντα ήμουν Χριστιανός Ορθόδοξος, αλλά πλέον πιστεύω παράλληλα και στην ύπαρξη άλλων υπερφυσικών οντοτήτων που δεν πρόκειται για θεότητες.

Bέβαια, το αν είναι θεότητες ή όχι είναι μια μεγάλη κουβέντα. Θεότητα είναι κάτι διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο. Είναι ένα πρότυπο; Είναι ένας δημιουργός; Είναι ένας ηγέτης;

Na se kala twra pou den einai o exile eisai esy. ;D

Posted

Όχι please. Έχω κάτι κοπέλες που πιστεύουν στις νεράιδες..

Posted

Όχι please. Έχω κάτι κοπέλες που πιστεύουν στις νεράιδες..

Posted

Τέλος πάντων. Αλήθεια μου φαίνεται παράξενο που δεν έχετε καταλάβει ακόμα για τι είδους υπερφυσική οντότητα μιλάω...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...