Dev Jeiko Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Αγόρασα το minecraft για το s4 mini και έπαιξα 6 ώρες στην σειρά χωρίς να το καταλάβω. :not bad: ντροπή σου αγόρι μου δεν βλέπεις αννίτα πάνια; :troll:
xDarkCorex Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 ντροπή σου αγόρι μου δεν βλέπεις αννίτα πάνια; :troll: χαχαχαχαχαχαχαχα :troll:
Dev Jeiko Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 χαχαχαχαχαχαχαχα :troll: ξέρεις για πιό πράγμα μιλάω ή απλά σου φάνηκε αστείο; :P
xDarkCorex Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 (edited) ξέρεις για πιό πράγμα μιλάω ή απλά σου φάνηκε αστείο; :P απλά το βρήκα αστείο(Περίπου) :P true dat :P Edited December 29, 2013 by xDarkCorex
xDarkCorex Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 (edited) Εγώ διαβάζω 6 ώρες την ημέρα. wut? σιγά ρε, κάνε και κανένα time out... θα πάθεις τίποτα.... :P (δεν είναι ειρωνική απάντηση) Edited December 29, 2013 by xDarkCorex
JaharakaL Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Μπα το έβαλα στόχο να περάσω στο Τ.Ε.Ι :D
Dev Jeiko Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 απλά το βρήκα αστείο(Περίπου) :P true dat :P είχε πάει η κριστιάννα θάνου (απο το gameworld.gr) στην αννίτα πάνια και καλά για συνέντευξη και αρχίσαν να την κράζουν κλπ επειδή λιώνει στα games κλπ και γενικά έγινε ένας χαμός...
xDarkCorex Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Μπα το έβαλα στόχο να περάσω στο Τ.Ε.Ι :D Μακάρι να το καταφέρεις να λες...
xDarkCorex Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 είχε πάει η κριστιάννα θάνου (απο το gameworld.gr) στην αννίτα πάνια και καλά για συνέντευξη και αρχίσαν να την κράζουν κλπ επειδή λιώνει στα games κλπ και γενικά έγινε ένας χαμός... ααα μιλάμε για τόσο ρόμπα.... χαχαχαχαχαχα τελικά η Ανίτα πάνια όποιον τρελό βρίσκει τον καλεί ε; :not bad: :not bad:
Dev Jeiko Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 ααα μιλάμε για τόσο ρόμπα.... χαχαχαχαχαχα τελικά η Ανίτα πάνια όποιον τρελό βρίσκει τον καλεί ε; :not bad: :not bad: δέν είναι τρελή η κριστιάννα ρε βλάκα χΔ καθόντουσαν και την κράζαν γιατί παίζει games και λέγανε οτι αυτά τα πράγματα είναι επικύνδινα κλπ κλπ κλπ και οτι σε κάνουν να μήν έχεις προσωπική ζωή και τέτοιες πίπες
Katherine Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 σε κάνουν να μήν έχεις προσωπική ζωή και τέτοιες πίπες gt exeis? :happyforever:
xDarkCorex Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 δέν είναι τρελή η κριστιάννα ρε βλάκα χΔ καθόντουσαν και την κράζαν γιατί παίζει games και λέγανε οτι αυτά τα πράγματα είναι επικύνδινα κλπ κλπ κλπ και οτι σε κάνουν να μήν έχεις προσωπική ζωή και τέτοιες πίπες Ωραία και πες ο,τι αυτή δεν είναι τρελή, οι άλλοι γιατί να λένε μαλακίες χωρίς να ξέρουν;
Andrew™ Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 wut? σιγά ρε, κάνε και κανένα time out... θα πάθεις τίποτα.... :P (δεν είναι ειρωνική απάντηση) μπορεί να μην διαβάζει 6 ώρες συνεχόμενα :) και εγώ κάπου τόσο διαβάζω :) (με μεγάλα διαλείμματα εννοείται)
Recommended Posts