Xplicit7 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Φαντάσου πόσο σκουπίδι είσαι και δε σε έχω πάρει καν χαμπάρι.
OmGG Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Φαντάσου πόσο σκουπίδι είσαι και δε σε έχω πάρει καν χαμπάρι. Μαλάκα,κανόνισε,θα σου κάνω δώρο ένα PS4 για να σε καταστρέψω στο fifa.
Xplicit7 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Μαλάκα,κανόνισε,θα σου κάνω δώρο ένα PS4 για να σε καταστρέψω στο fifa. ΝΑΙ ΑΜΕ ΨΗΣΟΥ. ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΑΡΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ.
OmGG Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 ΝΑΙ ΑΜΕ ΨΗΣΟΥ. ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΑΡΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ. Mε πρόδωσαν τα θαυμαστικά,πλέον θα χρησιμοποιώ ή ένα ή κανένα.
Xplicit7 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Mε πρόδωσαν τα θαυμαστικά,πλέον θα χρησιμοποιώ ή ένα ή κανένα. Έλα πάρε μου ένα να σε εξαφανίσω με τον Apokoronas FC στο UT.
Fortuna Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Ή ένα άλλο... Μου έκατσε από arena pack μια legendary που κοστίζει 8 mana, έχει 8/8 και δε μπορεί να βαρέσει, αλλά όταν τελειώνει ο γύρος σου κάνει 8 damage σε έναν random enemy (Μπορεί να πιάσει τους πάντες, είτε υπάρχει taunt είτε freeze είτε ο,τιδήποτε) Φτιάχνω ένα rogue deck, τη βάζω μέσα και πάω να το δοκιμάσω. Τυχαίνω με ένα priest και μου την κλέβει. Φτάνουμε λοιπόν σε σημείο να είναι αυτός με 3 HP χωρίς κάρτες στο χέρι, το legendary μου και μια μαλακία με 4 damage. Εγώ με 12 HP, 2 minion που έχουν 4/4 damage το καθένα και το weapon μου κάνει 3 damage. Σκάει το παλικάρι heal στον εαυτό του και ο γκασμάς, αντί να με βαρέσει με το 4άρι ελπίζοντας να με πάρει το 8 damage του legendary και να φτάσω ακριβώς 0, πάει και βαράει το ένα από τα 2 minion μου και μετά του ρίχνω 3 από weapon + 4 από minion κι έφυγε κλαίγοντας.
Xplicit7 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Ή ένα άλλο... Μου έκατσε από arena pack μια legendary που κοστίζει 8 mana, έχει 8/8 και δε μπορεί να βαρέσει, αλλά όταν τελειώνει ο γύρος σου κάνει 8 damage σε έναν random enemy (Μπορεί να πιάσει τους πάντες, είτε υπάρχει taunt είτε freeze είτε ο,τιδήποτε) Φτιάχνω ένα rogue deck, τη βάζω μέσα και πάω να το δοκιμάσω. Τυχαίνω με ένα priest και μου την κλέβει. Φτάνουμε λοιπόν σε σημείο να είναι αυτός με 3 HP χωρίς κάρτες στο χέρι, το legendary μου και μια μαλακία με 4 damage. Εγώ με 12 HP, 2 minion που έχουν 4/4 damage το καθένα και το weapon μου κάνει 3 damage. Σκάει το παλικάρι heal στον εαυτό του και ο γκασμάς, αντί να με βαρέσει με το 4άρι ελπίζοντας να με πάρει το 8 damage του legendary και να φτάσω ακριβώς 0, πάει και βαράει το ένα από τα 2 minion μου και μετά του ρίχνω 3 από weapon + 4 από minion κι έφυγε κλαίγοντας. Καλός παίκτης.
Fortuna Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Παίζει και να μην είχε διαβάσει ότι δε βαράει αυτό το minion και να ήθελε να μου φάει τα minions για να πάρει control του board lel
Fortuna Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Βασικά τις ίδιες πιθανότητες είχε τώρα που το σκέφτομαι. Ίσως και να μην ήταν πολύ κακή ιδέα.
Recommended Posts