Ovenuç® Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Katadikazoume tin mlakia ap' opou kai an proerxetai emeis tha dwsoume ton analogo agona, kai stin maxi ayth kata tis malakias sas thelw mazi. Kai edw synaderfi apeto tin analogi sovarotita kai stasi apo esas. Ta sevi mou sto kinovoulio... :happyforever: oute logo stin bouli na ebgazes re mlk! ahahahaha
xDarkCorex Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 oute logo stin bouli na ebgazes re mlk! ahahahaha Ψονίστηκε λίγο χαχαχαχαχαχχα
xDarkCorex Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Με πολύ αγάπη.!!!!!!!!!!!!!!!!! :happyforever: :happyforever:
xDarkCorex Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Kalhspera Καλημεροκαλησπέρα λέει ο κόσμος :P 12:05 είναι ::)
SirLionheart Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Αν υπήρχε και λίγος κόσμος εδώ καλά θα 'τανε.
xDarkCorex Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Αν υπήρχε και λίγος κόσμος εδώ καλά θα 'τανε. Ξέχνα τον κόσμο που ήξερες θάνο.... Έτσι όπως πάει το πράγμα εδώ προβλέπω σύντομα να γίνεται το σώσε.... και να ψάχνονται τελεφταία στιγμή για να κρατηθεί "ζωντανό" το φόρουμ...
xDarkCorex Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ρε σεις πως είναι δυνατόν αυτός ο Sephiroth να έχει σχεδόν όλων των gaming στυλ unban services..... Κάτι δεν μ'αρέσει με αυτό....
Napster321 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ρε σεις πως είναι δυνατόν αυτός ο Sephiroth να έχει σχεδόν όλων των gaming στυλ unban services..... Κάτι δεν μ'αρέσει με αυτό.... upopto e?
SirLionheart Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ξέχνα τον κόσμο που ήξερες θάνο.... Έτσι όπως πάει το πράγμα εδώ προβλέπω σύντομα να γίνεται το σώσε.... και να ψάχνονται τελευταία στιγμή για να κρατηθεί "ζωντανό" το φόρουμ... Εκτός του φόρουμ υπάρχουν και ζωές. Οι περισσότεροι μεγάλωσαν. Δεν νομίζω να είναι ίδιας σημασίας το να σώσεις το φόρουμ στην φάση που βρίσκεται και στην ηλικία που είναι ο καθένας μας, παρά να κοιτάξει τι θα κάνει με την προσωπική του ζωή. Nta3 avarage active online 5 atoma Δεν το λες και νταξει. Ρε σεις πως είναι δυνατόν αυτός ο Sephiroth να έχει σχεδόν όλων των gaming στυλ unban services..... Κάτι δεν μ'αρέσει με αυτό.... Κάτι μου λέει το όνομα αλλά δεν μου έρχεται. Για στείλε ένα link..
Matthew Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Ρε σεις πως είναι δυνατόν αυτός ο Sephiroth να έχει σχεδόν όλων των gaming στυλ unban services..... Κάτι δεν μ'αρέσει με αυτό.... Θα είναι καλός γλύφτης,όπως μερικοί σταφφερς εδώ πέρα... toxic
xDarkCorex Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Θα είναι καλός γλύφτης,όπως μερικοί σταφφερς εδώ πέρα... toxic Εμένα κάτι μου λέει ο,τι θα είναι στυλ wannabe..... Αν και αυτά που "Πουλάει" Αποτυχίες φένοντε...
Matthew Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 (edited) Άμα γλύψεις ,γίνεσαι unban και απ'ότι κατάλαβα αυτό κάνει.. Edited December 22, 2013 by Matthew
xDarkCorex Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Άμα γλύψεις ,γίνεσαι unban και απ'ότι κατάλαβα αυτό κάνει.. Fail καταστάσεις :-beep- yeah:
Recommended Posts