Fortuna Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 i katerini ine Kentriki Makedonia :D Αυτή η πληροφορία βρίσκεται εντός της γνωστικής μου εμβέλειας.
Fortuna Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Ήθελα να πω "Το ξέρω", μετά "το γνωρίζω", αλλά τελικά είπα αυτό που είπα.
Dante44® Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 (edited) Edited September 21, 2013 by Dante44
ExTrEmEDwarf Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Ήθελα να πω "Το ξέρω", μετά "το γνωρίζω", αλλά τελικά είπα αυτό που είπα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Fortuna Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μην το γελάς, έτσι τερμάτισα την Έκθεση στο σχολείο. Πες ότι θες να πεις με περισσότερες λέξεις. Αφού σκεφτείς αυτό που θες να πεις, σκέψου αν υπάρχουν πιο ψαγμένες συνώνυμες λέξεις και αν υπάρχουν άλλες λέξεις που μπορείς να πεις χρησιμοποιώντας ακόμα περισσότερες.
Noble® Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 ;ο Ικανο σε εχω με τη δισκογραφια που εχεις να βρεις την Παολα να τραγουδαει live σε πανηγυρι την Ιτια σε μεταλ εκδοση κ στα καπακια να ριχνει τον "στοχο" σε σκυλορυθμο
Fortuna Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 π.χ. αρχικά, είχα σκεφτεί ακτίνα αντί για εμβέλεια.
Dante44® Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=L5RCYwZmANI
ExTrEmEDwarf Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Μην το γελάς, έτσι τερμάτισα την Έκθεση στο σχολείο. Πες ότι θες να πεις με περισσότερες λέξεις. Αφού σκεφτείς αυτό που θες να πεις, σκέψου αν υπάρχουν πιο ψαγμένες συνώνυμες λέξεις και αν υπάρχουν άλλες λέξεις που μπορείς να πεις χρησιμοποιώντας ακόμα περισσότερες. Εγώ το έκανα όταν με βάζανε να πω κάποια απάντηση την οποία δεν γνώριζα και σπαταλούσα άδικα τον χρόνο τους. Επίσης το διακλαδώνω σε τμήματα και μετά όταν τα ενώνω δεν έχουν κανένα νόημα και μένουν μαλάκες που με ακούγανε άδικα τόση ώρα
ExTrEmEDwarf Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Ικανο σε εχω με τη δισκογραφια που εχεις να βρεις την Παολα να τραγουδαει live σε πανηγυρι την Ιτια σε μεταλ εκδοση κ στα καπακια να ριχνει τον "στοχο" σε σκυλορυθμο 154GB δισκογραφίες έχω εδώ.. στου κολλητού μου έχουμε σχεδόν 3ΤΒ μουσική
Reptant_ Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Εγώ το έκανα όταν με βάζανε να πω κάποια απάντηση την οποία δεν γνώριζα και σπαταλούσα άδικα τον χρόνο τους. Επίσης το διακλαδώνω σε τμήματα και μετά όταν τα ενώνω δεν έχουν κανένα νόημα και μένουν μαλάκες που με ακούγανε άδικα τόση ώρα Περασα μαθημα αναπτυξης στο 1ο εξαμηνο(Πληροφοριακα συστηματα) σε καθηγητρια που δεν εχει κυρια γλωσσα τα Ελληνικα, γραφοντας επιχειρηματα 2 σειρων σε 15 επαναλαμβανοντας τις ιδιες μαλακιες :P
Reptant_ Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 154GB δισκογραφίες έχω εδώ.. στου κολλητού μου έχουμε σχεδόν 3ΤΒ μουσική Ti 3TB ρε μλκ, σε τι μορφη τα εχετε
Fortuna Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Εγώ το έκανα όταν με βάζανε να πω κάποια απάντηση την οποία δεν γνώριζα και σπαταλούσα άδικα τον χρόνο τους. Επίσης το διακλαδώνω σε τμήματα και μετά όταν τα ενώνω δεν έχουν κανένα νόημα και μένουν μαλάκες που με ακούγανε άδικα τόση ώρα Και εγώ την έκανα αυτήν την τεχνική. Στα Κείμενα δούλευε καμιά φορά.
ExTrEmEDwarf Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Ti 3TB ρε μλκ, σε τι μορφη τα εχετε mp3, wav και έχουμε και δίσκους βινυλίου με 60'ς που τα χουν λίγοι. το πικ απ θέλει 50 ευρώ φτιάξιμο και μετά θα περαστούν και αυτά δεν σου μιλάω για χιλιάδες τραγούδια, σου μιλάω για αμέτρητα. έχουμε σκεφτεί να πάρουμε backup 3+3TB να μπαίνουν mirror γιατί άμα χαθούν δεν ξαναβρίσκονται.
Dask Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 mp3, wav και έχουμε και δίσκους βινυλίου με 60'ς που τα χουν λίγοι. το πικ απ θέλει 50 ευρώ φτιάξιμο και μετά θα περαστούν και αυτά δεν σου μιλάω για χιλιάδες τραγούδια, σου μιλάω για αμέτρητα. έχουμε σκεφτεί να πάρουμε backup 3+3TB να μπαίνουν mirror γιατί άμα χαθούν δεν ξαναβρίσκονται. Κατούρα και λίγο.
Recommended Posts