Jump to content

Recommended Posts

Posted

Εγώ μπορώ να σας εκβιάσω καλύτερα, ή θα μου το δώσετε τσάμπα ή θα φάτε ban. Τόσο απλό.

Posted

ban sto mxc?.

...

.....

....

....pls no

Θες να δοκιμάσουμε να δούμε με πόσα alt acccount θα μπεις; :troll:

Posted

me kanena..1 misi mina eimoun me to floros chat banned xwris prosvasi oute spam section oute tpt..eides kana report section i kana post na klaiw?

apla eixa zitisei na mporw na apadaw sta pm,alla @@

Posted

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ

Matthew ειδα ΤΙΣ πρωτοετεις σημερα.ευτυχως που χρωσταω 2 μαθηματα του 1ου εξαμηνου :P

btw tou lew na mn sto dwsei free giati esi 8a to kaneis share..k autoi p 8a to ma8oun einai zwa

με βαζεις μεσαααα.ασε να πιασουμε κονε με τα πρωτακια κ βλεπουμε.

Posted

Matthew ειδα ΤΙΣ πρωτοετεις σημερα.ευτυχως που χρωσταω 2 μαθηματα του 1ου εξαμηνου :P

με βαζεις μεσαααα.ασε να πιασουμε κονε με τα πρωτακια κ βλεπουμε.

Τι επαγγέλλεσαι ; Νταβατζής;  :happyforever:

Posted

Τι επαγγέλλεσαι ; Νταβατζής;  :happyforever:

Κατι παρεμφερες :-beep- yeah:  :dat: 

οταν περναει καποιος Τεχνικα Εργα Οδοποιιας,Υδραυλικες 1,2 Μπετον 1,2 ,Οδοποιιες με την πρωτη κ σε ψαχνει η μιση σχολη για σημειωσεις . νομιζω θα εχω κ τα τυχερα μου  :gusta:

Posted

Κατι παρεμφερες :-beep- yeah:  :dat:

οταν περναει καποιος Τεχνικα Εργα Οδοποιιας,Υδραυλικες 1,2 Μπετον 1,2 ,Οδοποιιες με την πρωτη κ σε ψαχνει η μιση σχολη για σημειωσεις . νομιζω θα εχω κ τα τυχερα μου  :gusta:

:not bad: Μου κάνει εντύπωση όμως που προτιμούν τέτοιες ειδικότητες οι γυναίκες.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock