Jump to content

Recommended Posts

Posted

Η γιαγιά μου η μόνη περιουσία που έχει είναι ο τάφος της, πάρτον. Είναι οικογενειακός, θα βάλω και τη μάνα σου μέσα όταν βγάλω αρκετά για να ζήσουν και τα τρισέγγονα μου.

o pateras sou afou exei leuta re malaka poustis san esena einai gamiete kathe mera gia na se dini leuta na ta trws me ton vazelo stis vazelines gia na gamieste metaksisas

Posted

Ante gn Kolozwa na sas gamiounte kala i manades Vazele,dask

Exw na dwkimaso to Booter se kalitera forums;

μακάρι να ήσουν εδώ δίπλα μου, θα σε έκοβα κομματάκια και θα σε πέταγα στη χέστρα

Posted

Ante gn Kolozwa na sas gamiounte kala i manades Vazele,dask

Exw na dwkimaso to Booter se kalitera forums;

μακάρι να ήσουν εδώ δίπλα μου, θα σε έκοβα κομματάκια και θα σε πέταγα στη χέστρα

Posted

o pateras sou afou exei leuta re -beep-a poustis san esena einai gamiete kathe mera gia na se dini leuta na ta trws me ton vazelo stis vazelines gia na gamieste metaksisas

Όλη σου η ζωή γυρνάει γύρω από το mxc και το πότε θα σε βρίσουμε με το βάζελο. Αν δεν σου μιλήσουμε για 1-2 μέρες ίσως πάθεις και κατάθλιψη.

Posted

o pateras sou afou exei leuta re -beep-a poustis san esena einai gamiete kathe mera gia na se dini leuta na ta trws me ton vazelo stis vazelines gia na gamieste metaksisas

Όλη σου η ζωή γυρνάει γύρω από το mxc και το πότε θα σε βρίσουμε με το βάζελο. Αν δεν σου μιλήσουμε για 1-2 μέρες ίσως πάθεις και κατάθλιψη.

Posted

ax0ax0 Sinenoisi Pena

Posted

ax0ax0 Sinenoisi Pena

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...