SirLionheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Diz ass Maria Nicol Πάρε και λιώσε την Για μένα είναι ο καλύτερος συνδυασμός κώλος / πόδια (και τα βυζιά δεν πάνε πίσω αλλά θα υπάρχουν και καλύτερα) που υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει από την στιγμή που υπάρχει και η ανθρωπότητα. Η δεξιά
Invis™ Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Maria Nicol Πάρε και λιώσε την Για μένα είναι ο καλύτερος συνδυασμός κώλος / πόδια (και τα βυζιά δεν πάνε πίσω αλλά θα υπάρχουν και καλύτερα) που υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει από την στιγμή που υπάρχει και η ανθρωπότητα. Η δεξιά btw τι ύψος έχεις εσύ ρε μαλάκα? λαωλ η φάτσα της για μπουνίδια όμως ε... Σακούλα carrefour :happyforever:
SirLionheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 η φάτσα της για μπουνίδια όμως ε... Έλα μωρέ σιγά. Λεπτομέρειες κοιτάς και εσύ. :P btw τι ύψος έχεις εσύ ρε μαλάκα? λαωλ Δεν έχω καμία σχέση με τον τύπο στην φωτογραφία. Αλλά μιας και που το ρώτησες πες ότι είμαι 1,86.
™StarЯdoм® Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 κλαην μαην ρε σακούλα όπως είπε και ο ματ και δώστο .
SirLionheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 κλαην μαην ρε σακούλα όπως είπε και ο ματ και δώστο . Και για πιο extreme καταστάσεις, οι μαύρες σακούλες. Αν και δεν το νομίζω. Δε λέω έχει σκυλόφατσα, αλλά είναι κάπως όμορφη για 24 χρονών.
Invis™ Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Δεν έχω καμία σχέση με τον τύπο στην φωτογραφία. Αλλά μιας και που το ρώτησες πες ότι είμαι 1,86. Το ξέρω ρε,σε είδα στο skyρe και σε ερωτεύτηκα. :troll: Σακούλα carrefour*
SirLionheart Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Το ξέρω ρε,σε είδα στο skyρe και σε ερωτεύτηκα. :troll:
Heiko Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 mlkia den diavases ti leei apo katw ... :troll:
SirLionheart Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 mlkia den diavases ti leei apo katw ... Επίτηδες :troll:
Recommended Posts