Deucalion Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 και ειρωνεία; >:( όχι πάω να κοιμηθώ really έχω κάτι εξετάσεις αίματος πρωί πρωί αλλιώς θα σου έκανα παρέα ρε κολλητέ σε περίμενα όλο το απόγευμα δεν φάνηκες λέω που είναι ο κολλητός? Και τώρα που θέλω να κοιμηθώ ήρθες?
WeirdSituation Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 όχι πάω να κοιμηθώ really έχω κάτι εξετάσεις αίματος πρωί πρωί αλλιώς θα σου έκανα παρέα ρε κολλητέ σε περίμενα όλο το απόγευμα δεν φάνηκες λέω που είναι ο κολλητός? Και τώρα που θέλω να κοιμηθώ ήρθες? ριπ ε ναι, ήμουν έξω
Deucalion Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 ριπ ε ναι, ήμουν έξω καλά άντε πες μου αύριο τι αποφάσισε ο χρηστάρας χααχχαχα καληνύχτα.
WeirdSituation Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 καλά άντε πες μου αύριο τι αποφάσισε ο χρηστάρας χααχχαχα καληνύχτα. κν. θα σου πει αυτός
FinalGod Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Tράβα κάνε μια πλαστική προς το παρόν γιατί είσαι σαν ανάποδο γαμώτο και ξανασυζητάμε. Hurted
FinalGod Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Δασκ μην ασχοληθείς καν με gfxresource.Είναι μαλακες δεν βοηθάνε αν είσαι newbie. Σκέψου και αυτό που είπες για το λουκουματζιδικο
Xplicit7 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Δασκ μην ασχοληθείς καν με gfxresource.Είναι μαλακες δεν βοηθάνε αν είσαι newbie. Σκέψου και αυτό που είπες για το λουκουματζιδικο pimped-pixels op. Σήμερα θα φύγω :<
Recommended Posts