SirLionheart Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Μπράβο παιδοβούβαλο. Όταν κάνεις 69 πως το θυμάσαι, το κάνεις με τη μάνα σου; :LOL: Μέσα στην ευγένεια αυτό το παιδί. Anyway, την επόμενη φορά ετοίμασε μας την σπεσιαλιτέ σου.
Dask Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Μέσα στην ευγένεια αυτό το παιδί. Anyway, την επόμενη φορά ετοίμασε μας την σπεσιαλιτέ σου. Ναι γιατί το ποστ σου ήταν πολύ ευγενικό και καθόλου ειρωνικό. Και πέρνα αύριο να τη πάρεις την σπεσιαλιτέ μου, θα ξεράνω μία κουράδα, περίμενε στη πόρτα και θα στη πετάξω στα μούτρα με σφεντόνα.
Heiko Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Μέσα στην ευγένεια αυτό το παιδί. Anyway, την επόμενη φορά ετοίμασε μας την σπεσιαλιτέ σου. indeed!
SirLionheart Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ναι γιατί το ποστ σου ήταν πολύ ευγενικό και καθόλου ειρωνικό. Και πέρνα αύριο να τη πάρεις την σπεσιαλιτέ μου, θα ξεράνω μία κουράδα, περίμενε στη πόρτα και θα στη πετάξω στα μούτρα με σφεντόνα.
Heiko Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 ίδιο επίπεδο με τον exile, μπορεί και χειρότερος. :y u no?:
SirLionheart Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 ίδιο επίπεδο με τον exile, μπορεί και χειρότερος. Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα αστεία post από τα σοβαρά, δεν σου φταίει κανείς άλλος.
Dask Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα αστεία post από τα σοβαρά, δεν σου φταίει κανείς άλλος. Μπορώ, απλά δεν θα κάτσω να κάνω χαβαλέ μαζί σου. Είναι σαν να μιλάω σοβαρά με τον exile. Στην ίδια μοίρα σας έχω.
Heiko Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Μπορώ, απλά δεν θα κάτσω να κάνω χαβαλέ μαζί σου. Είναι σαν να μιλάω σοβαρά με τον exile. Στην ίδια μοίρα σας έχω. siga re eksipne ksexilise eksipnada skupise tin ligo!
Recommended Posts