Fortuna Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Παίξε με τη παρέα σου που ξέρει και άσε τα ζώα όσες φορές παίζαμε σε νετ σοβαρά δεν χάναμε. Δε μου είναι δύσκολο να νικάω σε silver/gold/low plat επίπεδο, απλά εκνευρίζομαι όταν δεν ακούνε οι συμπαίκτες μου νομίζοντας ότι είναι καλοί και αντί να τελειώσουμε το game στο 15, το τελειώνουμε στο 30-35.
Vision Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Δε μου είναι δύσκολο να νικάω σε silver/gold/low plat επίπεδο, απλά εκνευρίζομαι όταν δεν ακούνε οι συμπαίκτες μου νομίζοντας ότι είναι καλοί και αντί να τελειώσουμε το game στο 15, το τελειώνουμε στο 30-35. Ε στα αρχαία σου τα όργανα και τι σε νοιάζει για αυτούς λες και θα πας σε κανα τουρνουά στη California με αυτούς ;D
Not Mathew Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Δε μου είναι δύσκολο να νικάω σε silver/gold/low plat επίπεδο, απλά εκνευρίζομαι όταν δεν ακούνε οι συμπαίκτες μου νομίζοντας ότι είναι καλοί και αντί να τελειώσουμε το game στο 15, το τελειώνουμε στο 30-35. Πρέπει να μπούμε κάνα game,2-3 παίζουμε κ δεν μπορώ να παίξω σοβαρά ΧΔ
Fortuna Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ρε μας έλεγε η katarina πως θέλει να το νικήσει και της κάνω πως άμα σταματήσει να feedαρει ίσως και την κουβαλήσω και μου κάνει 'ok sry'. Χαχαχ Ρε είναι τραγικοί σε αυτό το elo. Άμα φάει κάποιος counter στο pick, τότε το θεωρούν δεδομένο ότι θα χάσουμε το game. Ακόμα θυμάμαι ένα game που είχα πάρει Darius και μου έλεγε η Lulu gg self-countered. Είχα φτάσει σε σημείο να τρώω gank από jungle και mid και να παίρνω triple kill. Σε κάποια φάση μου κάνει η Lulu "Darius help bot please, we are losing" και του κάνω "But you counter-picked your enemies ;/" Αλλά επειδή είμαι ευγενική ψυχή, πήγα και το πήραμε easy στο 20.
Fortuna Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ε στα αρχαία σου τα όργανα και τι σε νοιάζει για αυτούς λες και θα πας σε κανα τουρνουά στη California με αυτούς ;D Στο solo q μαθαίνεις να παίζεις, όχι στο premade, εκτός και αν παίζεις με καλύτερους από εσένα.
Not Mathew Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ρε είναι τραγικοί σε αυτό το elo. Άμα φάει κάποιος counter στο pick, τότε το θεωρούν δεδομένο ότι θα χάσουμε το game. Ακόμα θυμάμαι ένα game που είχα πάρει Darius και μου έλεγε η Lulu gg self-countered. Είχα φτάσει σε σημείο να τρώω gank από jungle και mid και να παίρνω triple kill. Σε κάποια φάση μου κάνει η Lulu "Darius help bot please, we are losing" και του κάνω "But you counter-picked your enemies ;/" Αλλά επειδή είμαι ευγενική ψυχή, πήγα και το πήραμε easy στο 20. Αυτό με την riven που είπες το συναντάει συνέχεια ο αδελφός μου που είναι silver 1... Μαλάκα σοβαρά,αυτό το acc που έχω τώρα θα το πάω gold και πάνω,το παλικάρι το ξέρω 3 χρόνια και ξέρω πως δεν πρόκειτε να κάνει πουστιά.
Not Mathew Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Bασίλη με τι smurf παίζεις; Και σε ποιον server; Silver 3 είναι,eune.
Fortuna Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Bασίλη με τι smurf παίζεις; Και σε ποιον server; silver 3 eune
Fortuna Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Αλλά δεν παίζω συχνά. Το έχω ανεβάσει από bronze 4.
Fortuna Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1icwly/stop_the_bashing_on_high_elo_players_in_normal/ Πόσο αλήθεια. High elo problems. Μπαίνω να δοκιμάσω ήρωες, δεν τα πάω καλά και μου λένε "Πώς είσαι εσύ platinum; ebay;" Νικάω το lane και μου λέει ο αντίπαλος ez "omg ashe so bad. Platinum and only wins by 60 cs" (Σοβαρά μου το έχουν πει αυτό.)
Fortuna Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Και επειδή είστε άσχετοι από αγγλικα και δε θα το καταλάβετε το 2ο. Με κράζει επειδή είχα 60 cs παραπάνω από αυτόν, που κατά τη γνώμη του θα πρέπει να ήταν μεγαλύτερη η διαφορά μιας και είμαι Platinum.
Recommended Posts