Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astona re anti na asxolithi me kamia gomena asxolite me to karkiniariko keyboard tou

είπε αυτός που έβαλε τη φωτογραφία με τη πλάτη και σε πόζα σε gaming forum.

ΟΚ

Posted

είπε αυτός που έβαλε τη φωτογραφία με τη πλάτη και σε πόζα σε gaming forum.

ΟΚ

zilepses vlepw e? esu ti zori travas twra re? Oti Gustaro kano an exeis problima 3ereis pou einai to Logout

Posted

Astona re anti na asxolithi me kamia gomena asxolite me to karkiniariko keyboard tou

Εσύ με ddos ρίχνεις γκόμενες και κολλάνε;
Posted

zilepses vlepw e? esu ti zori travas twra re? Oti Gustaro kano an exeis problima 3ereis pou einai to Logout

βασικά εσύ τραβάς το ζόρι, εγώ απλά απαντάω και η μαγεία ξεκινάει

Posted

Πως είναι έτσι η πλάτη σου όντως, έτσι δεν ήταν τα μούτρα μου από τα καυλόσπυρα στα 14.

Posted

Πως είναι έτσι η πλάτη σου όντως, έτσι δεν ήταν τα μούτρα μου από τα καυλόσπυρα στα 14.

thes kai esu ena ddos twra na eiremisis pistevw ^_^

Posted

thes kai esu ena ddos twra na eiremisis pistevw ^_^

Κάνε, θα λείψω κανένα 2ώρο. Πάω να μαζέψω τη μάνα σου από το λιμάνι, ότι έχει απομείνει τουλάχιστον. Ήρθαν κάτι Κούρδοι ναύτες και ήταν μεγάλος ο στόλος.
Posted

Κάνε, θα λείψω κανένα 2ώρο. Πάω να μαζέψω τη μάνα σου από το λιμάνι, ότι έχει απομείνει τουλάχιστον. Ήρθαν κάτι Κούρδοι ναύτες και ήταν μεγάλος ο στόλος.

pw pw Eisai poly astios telika re mikre alakse kana cd olo ta eidia kai ta eidia les apothikevmena ta exeis se kana koloxarto kai ta vlepis?

@SkySkase o Dask Twra exei zoria tou lipoune ta White Stars.

Posted

την έχω δίπλα στο κοντέινερ με τα αγγούρια, έτσι ώστε άμα σπάσει την αλυσίδα να μη πάει φύγει

Posted

Poso akoma re -beep-itses? Vazelos & Dask.....

Τι έγινε, πότε ξύπνησες εσύ; Σε αφήνουν να πατάς τα κουμπιά του booter όταν είναι στο ρελαντί και λερώνεις το βρακάκι σου;

Sky, σκάσε.

Posted

pw pw Eisai poly astios telika re mikre alakse kana cd olo ta eidia kai ta eidia les apothikevmena ta exeis se kana koloxarto kai ta vlepis?

@SkySkase o Dask Twra exei zoria tou lipoune ta White Stars.

Το μόνο ζόρι που έχω είναι ότι η μισή είσπραξη της μάνας σου μετά από κάθε μεροκάματο πάει στην άκρη για αλλαγή μασέλας στο τέλος του μήνα.
Posted

Τι έγινε, πότε ξύπνησες εσύ; Σε αφήνουν να πατάς τα κουμπιά του booter όταν είναι στο ρελαντί και λερώνεις το βρακάκι σου;

Sky, σκάσε.

nai tou matheno pos na mpwrei na varaei stin mana sou. otan kimate

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...