Matthew Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Εγώ ξέρω ότι είμαι ωραίο mid όταν θέλω Μα να μην θέλεις ποτέ ρε γαμώτο? ???
Zake Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Σε δοκιμάζω,σταμάτα! Κάνε edit το sig σου μη δοκιμάσεις και τον καράφλα του brazzers
Matthew Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Κάνε edit το sig σου μη δοκιμάσεις και τον καράφλα του brazzers Γιατί τι έχει?
Matthew Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Σε boostαραν; Βρες ένα silver account,βαριέμαι να παίζω μόνος μου..
Fortuna Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Βρες ένα silver account,βαριέμαι να παίζω μόνος μου.. Moυ στείλανε κι άλλες ερωτήσεις. Περιμένω 2 μέρες ήδη και δε μου έχουν απαντήσει... Λένε ότι και καλά επειδή είναι σοβαρό το θέμα το ψάχνουν καλά για να σιγουρέψουν ότι δε θα γίνει κάποιο λάθος...
Matthew Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Moυ στείλανε κι άλλες ερωτήσεις. Περιμένω 2 μέρες ήδη και δε μου έχουν απαντήσει... Λένε ότι και καλά επειδή είναι σοβαρό το θέμα το ψάχνουν καλά για να σιγουρέψουν ότι δε θα γίνει κάποιο λάθος... Άντε να πάρουμε και την σουπερ ντουπερ ομαδάρα πίσω! Αλλά και πάλι έχεις καλό mmr με αυτό και είμαι last pick πάντα. :happyforever:
Zake Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Εάν ένας παίχτης έχει celestial και κάποιος του κάνει drain, πρέπει να κάνει absorb hp ή όχι;
Fortuna Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Νο. To αγόρασες; Εάν ένας παίχτης έχει celestial και κάποιος του κάνει drain, πρέπει να κάνει absorb hp ή όχι; Όχι.
Matthew Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Εάν ένας παίχτης έχει celestial και κάποιος του κάνει drain, πρέπει να κάνει absorb hp ή όχι; Όχι.
JaharakaL Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Εάν ένας παίχτης έχει celestial και κάποιος του κάνει drain, πρέπει να κάνει absorb hp ή όχι; No.
JaharakaL Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 To αγόρασες; Όχι απλά είπα να τους κουβαλάω γιατί βαρέθηκα να χάνω από ζώα. ;D
Recommended Posts