Smok3BoY Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Den mporw otan vlepw kai akouw kakiasmenes paidikes skepsis H allios MALAKIES ELEOS !!!!
Nicolás™ Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Αφού σε κουβαλάω με annie και με Sona. δεν κουβαλιεσε με τιποτα
ViBaR Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 nop.δεν εχω δει δραμα που να με χαροποιει ιδιαιτερα. Για το ΒΑΝ μου λέω,με λένε τοξικό τα γατάκια! ::)
Smok3BoY Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 na ena 8ema pou aksizei na diavasw ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ… Γιατί η σφαλιάρα στα οπίσθια είναι διεγερτική;;;
Smok3BoY Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ο χτύπημα στον πισινό την ώρα του σεξ είναι η πιο ευγενική χορηγία των αντρών στο γυναικείο οργασμό. Σε όλη μου τη ζωή μόνο δύο γυναίκες συνάντησα που δεν τους άρεσε το πυγοράπισμα. Η μία ήταν… Αμερικανίδα δημοσιογράφος, σκληροπυρηνική φεμινίστρια, που βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα. Εκείνο το διάστημα είχε κοιμηθεί με τρεις Έλληνες. Μου ζητούσε τα ρέστα επειδή όλοι οι άντρες σε αυτήν τη φαλλοκρατική χώρα που ζω υποτιμούν έτσι τις γυναίκες STA @@ MAS PIA GAMISES eleos i ar8rografoi einai gtp OLOI
TsIpIzTiK® Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ti 8es na pis zake pos ola auta ta leuta stin kiria zakena gia ta idietera itan tzampa leuta? alla ti lew tetia mistika pou alou 8a ta ma8ena
ExTrEmEDwarf Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ο χτύπημα στον πισινό την ώρα του σεξ είναι η πιο ευγενική χορηγία των αντρών στο γυναικείο οργασμό. Σε όλη μου τη ζωή μόνο δύο γυναίκες συνάντησα που δεν τους άρεσε το πυγοράπισμα. Η μία ήταν… Αμερικανίδα δημοσιογράφος, σκληροπυρηνική φεμινίστρια, που βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα. Εκείνο το διάστημα είχε κοιμηθεί με τρεις Έλληνες. Μου ζητούσε τα ρέστα επειδή όλοι οι άντρες σε αυτήν τη φαλλοκρατική χώρα που ζω υποτιμούν έτσι τις γυναίκες STA @@ MAS PIA -beep-ES eleos i ar8rografoi einai gtp OLOI πυγοράπισμα.. λελ πρώτη φορά διαβάζω αυτή την έννοια. δεν υπάρχει γυναίκα στο κρεβάτι που να μην της αρέσει, δεν χρειάζεται να προστεθεί τίποτα επιπλέον. οι φεμινίστριες είναι άλλο θέμα, είναι ένα σύνολο απο περίοδο, κρίση μέσης ηλικίας, εμηνόπαυσης και κλιμακτήριου που τους ενοχλούν μέχρι και ο αέρας που αναπνέεις
WeirdSituation Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 κριμα. :'( γενικά πρέπει να ηχογραφείς τις κλήσεις όταν παίζεις yoloq και να δίνεις στον καθένα από ένα δείγμα μπας και ξυπνήσει κανείς αλλιώς δεν θα δούμε αλλαγές :(
floros16 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 πυγοράπισμα.. λελ πρώτη φορά διαβάζω αυτή την έννοια. δεν υπάρχει γυναίκα στο κρεβάτι που να μην της αρέσει, δεν χρειάζεται να προστεθεί τίποτα επιπλέον. οι φεμινίστριες είναι άλλο θέμα, είναι ένα σύνολο απο περίοδο, κρίση μέσης ηλικίας, εμηνόπαυσης και κλιμακτήριου που τους ενοχλούν μέχρι και ο αέρας που αναπνέεις xaaxxa
Recommended Posts