Destorion Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 γιατί για να μείνω σε ξενοδοχείο μια βδομάδα και το ταξίδι πήγαινε έλα είναι σύνολο 400 ευρώ χωρίς τα έξοδα μου ε ρε φίλε... Ξενέρωσα και μόνο που το είπες.... :o
Dask Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 γιατί για να μείνω σε ξενοδοχείο μια βδομάδα και το ταξίδι πήγαινε έλα είναι σύνολο 400 ευρώ χωρίς τα έξοδα μου Προφυλακτικά, baby oil και μονωτική είναι τα έξοδα σου για μια βδομάδα. Τα παραλές λίγο μου φαίνεται, πόσα να καταναλώσεις;
UBER HAXOR Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Γιατί δεν πήγες μαζί της? :o που να αφηνει την μανα σου μονη της στο υπογειο ..
Xplicit7 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 έφυγε για ενάμιση μήνα και θα είμαι με την μαρία παλάμη :iknowthatfeelbro:
Dask Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 μαλάκα χωρίς πλάκα έχω να μπω σε τσοντοsite τουλάχιστον 4 μήνες Ε τι να το κάνεις; Μαλάκα σοβαρά, αν ήμουν εσύ θα φοβόμουν να μπω κιόλας μην δω τον εαυτό μου πουθενά.
WeirdSituation Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ο εδ έχει μαρία παλάμη ο νικολούδος έχει μαρία παλαμάκη :troll:
Dask Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 :iknowthatfeelbro: Ε εσύ πρέπει να περιμένεις 3.5 χρόνια ακόμα.
Dask Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 που να αφηνει την μανα σου μονη της στο υπογειο .. Νοίκιασα και το διπλανό, αν θέλετε έχω χώρο.
ExTrEmEDwarf Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Προφυλακτικά, baby oil και μονωτική είναι τα έξοδα σου για μια βδομάδα. Τα παραλές λίγο μου φαίνεται, πόσα να καταναλώσεις; άμα πάω εκεί θα θέλουν οι γονείς της να με γνωρίσουν, έχω γνωρίσει μόνο την μάνα της που είχε έρθει μια φορά εδώ στο ηράκλειο και την είχα πάρει για καφέ. και αν είναι να γνώριζα τους δικούς της ήθελα να τους πάω έστω σε μία ταβέρνα να κεράσω είμαι χουβαρντάς ο πούστης αλλά τώρα το καλοκαίρι δεν έχω δουλειά ακόμα
Xplicit7 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ε εσύ πρέπει να περιμένεις 3.5 χρόνια ακόμα. Ουπς δε το ξερα :troll:
WeirdSituation Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Νοίκιασα και το διπλανό, αν θέλετε έχω χώρο. ΖΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑ
JaharakaL Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 μαλάκα χωρίς πλάκα έχω να μπω σε τσοντοsite τουλάχιστον 4 μήνες Σου δίνω Brazzers
ExTrEmEDwarf Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ε τι να το κάνεις; Μαλάκα σοβαρά, αν ήμουν εσύ θα φοβόμουν να μπω κιόλας μην δω τον εαυτό μου πουθενά. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Dask Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 άμα πάω εκεί θα θέλουν οι γονείς της να με γνωρίσουν, έχω γνωρίσει μόνο την μάνα της που είχε έρθει μια φορά εδώ στο ηράκλειο και την είχα πάρει για καφέ. και αν είναι να γνώριζα τους δικούς της ήθελα να τους πάω έστω σε μία ταβέρνα να κεράσω είμαι χουβαρντάς ο πούστης αλλά τώρα το καλοκαίρι δεν έχω δουλειά ακόμα Είσαι άρχοντας ρε μαλάκα :epicwin: Ουπς δε το ξερα :troll: Δεν πειράζει, τα έχει πει ο πωνζορας αν η ηλικία της είναι στο ρολόι είναι αρκετά μεγάλη για κομπολόι.
Xplicit7 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Είσαι άρχοντας ρε μαλάκα :epicwin:Δεν πειράζει, τα έχει πει ο πωνζορας αν η ηλικία της είναι στο ρολόι είναι αρκετά μεγάλη για κομπολόι. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Recommended Posts